KARAMUJIĆ DOBIO POZIV ZA ELITU: Jedino on može da dokaže da li su Aneli i Asmin bili u BRAKU! (VIDEO)


IZVOR: Republika/A.N. - 02.01.2024 | 10:35


Stanija napravila haos u Beloj kući, Ahmićeva ne može da dođe sebi!

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže
KARAMUJIĆ DOBIO POZIV ZA ELITU: Jedino on može da dokaže da li su Aneli i Asmin bili u BRAKU! (VIDEO)

Nakon jučerašnjeg ulaska u rijaliti ,,ElituStanije DobrojevićAneli Ahmić počela je da pecka starletu bez prestanka. Aneli je poludela jer je Stanija pred svima javno iznela kako Asmin Durdžić i ona nikad nisu bili u braku i da samim tim ona njoj muža nije preotela, kao i da za to postoje dokazi. 

Aneli je nakon toga sa Markom Đedovićem analizirala sve što se dogodilo tog popodneva, a Ahmićeva ne krije da ju je od svega što su Stanija i ona jedna drugoj izgovorile u svađi najviše pogodila tvrdnja da nikad nije bila u crkvenom braku sa Asminom.

Ahmićeva je čak pozvala Karamujića da dođe u "Elitu" kako bi dokazala da ništa nije slagala. 

- Nije narod baš bolestan, ovo medijskije teranje cirkusa. Kad pričam o narodu, mislim o širokim narodnim masama. Ovi što glasaju po mrežama za žrtve to je sve... Narod uvek podrži onog ko napravi najbolji cirkus - govorio je Marko Đedović. 

- Da li je realno da ona meni kaže da se dokazalo da nismo bili u braku? Je l' su išli kod Karamujića? Neka dođe on i kaže, kako može? Majke mi, ja sam pod šokom. Meni je ovo veći utisak nego na klupicu kad je došla. Žena tvrdi da ja nisam udata - komentarisala je Aneli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Inače, Stanija je juče stavila so na ranu Aneli kad joj je pred svima prepričala kako izgleda njena veza sa Asminom i otkrila da je on jako smršao. 

- Samo moram da kažem da je Alibaba smršao, ne biste ga prepoznali sad, on je lep čovek, sad je i smršao. Oni koji ga znaju, sad ga ne bi prepoznali, samo trening i zdrav život. Mislim da nije u redu, komentarisala si me, iako me ne poznaješ. Nisi ti ni žena, ni lavica, dobićeš možda jedan članak na portalu, pošto te nema nigde -  poručila je Stanija Dobrojević.

BONUS VIDEO: