OTKRIVAMO! Evo ko je večeras STRUČNI ŽIRI u Elitoviziji, NJEGA niko nije očekivao!


IZVOR: Republika/O. B. - 29.12.2023 | 22:00


Republika otkriva ko su članovi stručnog žirija na ,,Elitoviziji".

Foto: TV Pink/printscreen
OTKRIVAMO! Evo ko je večeras STRUČNI ŽIRI u Elitoviziji, NJEGA niko nije očekivao!

Rijaliti šou “Elita” je postao jedan od najgledanijih programa na televiziji, a njegova popularnost je dodatno porasla kada je objavljeno da će stručni žiri “Elitovizije” činiti Dejan Milićević, David Dragojević, Dejan Dragojević i Miki Đuričić.

Dejan Milićević, poznat kao jedan od najboljih fotografa u regionu, donosi svoje umetničko oko i stručnost u žiri. Njegova sposobnost da vidi lepotu u svakodnevnim situacijama i ljudima će biti od velike koristi u ocenjivanju takmičara.

David Dragojević, poznat po svom učešću u različitim rijaliti programima, donosi svoje iskustvo i razumevanje dinamike rijaliti šoua. Njegova sposobnost da razume i poveže se sa takmičarima će biti ključna u donošenju odluka.

Foto: TV Pink/printscreen

Stručni žiri na Elitoviziji

 

Dejan Dragojević, brat Davida Dragojevića, takođe donosi svoje rijaliti iskustvo u žiri. Njegova sposobnost da ostane miran i objektivan u najtežim situacijama će biti od velike vrednosti u ocenjivanju takmičara.

Miki Đuričić, još jedan veteran rijaliti šoua, donosi svoju jedinstvenu perspektivu u žiri. Njegova direktnost i iskrenost će sigurno doneti novu dimenziju ocenjivanju.

Svaki član žirija donosi svoju jedinstvenu perspektivu i stručnost, što čini “Elitoviziju” jednim od najuzbudljivijih i najinovativnijih rijaliti šou programa na televiziji. Gledaoci širom sveta sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ovaj talentovani žiri snaći u novoj sezoni “Elita”.

BONUS VIDEO: