OTKRIVAMO TAJNU O JANJUŠEVOM SATU: Bacio ga u RAKU da bude zauvek POVEZAN sa Mihailom, a vredi pravo bogatstvo (VIDEO)


IZVOR: P. R. - 29.12.2023 | 14:15


Ovaj sat je Janjuš bacio u raku na sahrani svog pokojnog brata Mihaila kako bi zauvek bio povezan s njim!

Foto: Republika
OTKRIVAMO TAJNU O JANJUŠEVOM SATU: Bacio ga u RAKU da bude zauvek POVEZAN sa Mihailom, a vredi pravo bogatstvo (VIDEO)

Mihailo Janjušević, rođeni brat učesnika "EliteMarka Janjuševića Janjuša, sahranjen je u sredu, 27. decembra na Kolovratu u rodnom Prijepolju, nedaleko od porodične kuće, nakon što je nekoliko dana ranije pronađen mrtav u svom iznajmljenom stanu u centru Beograda. Njegova smrt mnoge je ostavila bez teksta, a malo je reći da je ispraćaj na večni počinak zaledio krv u žilama.

Naime, jedan od najpotresnijih momenata na sahrani pokojnog Mihaila bio je trenutak kada je Janjuš skočio na sanduk kako bi se oprostio od svog brata, a potom odlučio da kao poslednje zbogom skine sat sa svoje ruke i baci ga bratu u raku, da mu se nađe gore, na onom svetu.

- Miki moj najvoljeniji, evo ti da imaš na onom svetu - poručio je Janjuš i bacio svoj sat u raku.

Inače, kako saznajemo od pouzdanog izvora, radi se o satu skupocene marke "Hublot", koji je bivši košarkaš pazario u Nemačkoj, dok je držao kafić u Ofenbahu, i to za neverovatnih 5.000 evra.

- Radi se o specifičnom satu poznatog brenda "Hublot", koji vredi oko 5.000 evra. Koliko znam, Janjuš je ovaj sat kupio u Nemačkoj, tačnije u Ofenbahu, gde je držao kafe-restoran. Taj biznis mu je išao dobro nekih sedam, osam meseci, zaradio je dobre pare, te je zbog toga i odlučio da časti sebe skupocenom "čukom" - ističe dobor upućeni izvor za Republiku.

Foto: Republika.rs

Janjuš bacio skupoceni sat bratu Mihailu u raku

Podsećanja radi, nakon tragičnih vesti, Marko Janjušević Janjuš je hitno izveden sa imanja u Šimanovcima, a po izlazu ga je sačekala supruga Ena, koja mu je i saopštila šta se desilo sa njegovim bratom. Tokom sahrane, Janjušević se iznenanada bacio na Mihajlov sanduk i počeo da urla od bola, dok su svi okupljeni ridali i jecali.

Ti najlepši braco... Lepoto moja! Što ne reče nešto, brate moj? Joj, brate moj, kako ću ja bez tebe... Što mi ništa nisi rekao?! Prerano si otišao... Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj! Skočio bih za tobom dole - kukao je Marko dok se sahranjivao brata, koji inače sa njim nije ni bio u kontaktu, odnosno nisu razgovarali dok je bio živ.

BONUS VIDEO: