MARIJA SA POLICIJOM STIŽE U ELITU: Zola ide pravo u ZATVOR zbog karambola sa Miljanom?! ŠOK!


IZVOR: P. R. - 29.12.2023 | 11:20


Presavila tabak da smesti nesuđenog zeta iza rešetaka!

Foto: ST/Nebojša Mandić, youtube.com/Zadruga Official
MARIJA SA POLICIJOM STIŽE U ELITU: Zola ide pravo u ZATVOR zbog karambola sa Miljanom?! ŠOK!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola stalno prave incidente u rijaliti programu "Elita", a majka kontroverzne učesnica, Marija, sada tvrdi da je nesuđeni zet šutnuo njenu ćerku u stomak, što navodno može biti kobno po njen život.

Inače, Čoliću ovo ne bi bio prvi put da ima ovakav okršaj sa Miljanom, jer je i u prethodnim sezonama rijaliitja "Zadruga" bio agresivan prema njoj. Kulićka je, inače, rešila da tuži Zolu, te smatra da zaslužuje zatvor jer ugrožava život njenog deteta, iako je upoznat sa Miljaninom zdravstvenom situacijom i opasnosti koju može da izazove.

- Šaljite mi snimak kako je šutnuo, a imala je tromb u stomaku, da odmah advokat pusti tužbu! Veprina šutira, odlično. Svu dokumentaciju prilažem sudu, jer ona ima tromb u portnoj veni i svi znaju da su je jedva spasili i da i dan-danas pije Elikvis za razređivanje krvi zbog tih trombova i pored portne, u ostale četiri vene, koje se ulivaju u glavnu, portnu. Ne dao mu Bog da ga vidim - poručila je Marija Kulić putem "storija" na društvenoj mreži Instagram.

Foto: ST/Nebojša Mandić/RTV Pink

Marija Kulić šalje Zolu u zatvor zbog Miljane

Podsećanja radi, nakon turbulentnog perioda, Lazar Čolić Zola i njegova bivša partnerka, Miljana Kulić, ponovo su pronašli zajednički jezik, te provode dosta vremena zajedno. S obzirom na njihovu burnu prošlost, mnogi su znatiželjni da vide kako će se njihov odnos dalje razvijati. Inače, Kulićeva je nedavno naglasila da bi volela da uđe u brak sa Zolom i roditi mu dete.

Naravno znam šta želim, moja najveća želja bi bila da uđem u brak sa Lazarom Čolićem Zolom i da dobijem još jedno dete sa njim, ali imam i još jednu želju da dođe moja mama za doček Nove godine da nam podeli poklone kao u ulazi Deda Mrazice - rekla je Miljana.

BONUS VIDEO: