MLAĐI BRAT ME JE VOLEO, A I JA NJEGA: Janjuševa priča o odnosu sa Mihailom će vas SLOMITI - ovo će zauvek PAMTITI!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 26.12.2023 | 15:30


Marko Janjušević Janjuš u "Zadruzi" ispričao omiljenu anegdotu o pokojnom bratu Mihailu!

Foto: printscreen/instagram.com
MLAĐI BRAT ME JE VOLEO, A I JA NJEGA: Janjuševa priča o odnosu sa Mihailom će vas SLOMITI - ovo će zauvek PAMTITI!

Region je juče šokirala vest o samoubistvu Mihaila Janjuševića, rođenog brata takmičara "Elite" Marka Janjuševića Janjuša. Mihailo je sebi oduzeo život u 27. godini, ostavljajući porodicu, prijatelje i širu javnost u šoku.  

Marko je nekoliko puta tokom svog učešća u "Zadruzi" govorio o odnosu sa svojom braćom, Borisom i Mihailom. Tokom trajanja "Zadruge 5", dok je držao svoju emisiju kod statue Džastina Bibera, Janjuš je ispričao jednu anegdotu iz Mihailovog detinjstva, koji se tada našalio sa Borisom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš priča o svojoj braći

- Imam jednu priču o braći. Taj mali brat (Mihailo) je od mene mlađi 11 godina. A ovaj srednji, Boris idiot, on je mlađi od mene dve godine. Taj mali brat, koji je od mene mlađi 11 godina, a od Borisa devet, on je sad kao neki maneken, istetovirao se, kod Dare Bubamare u spotu je, iz neke kade izlazi, pojavljuje se on, budalaština klasična. Kad su bili mlađi, nikako se nisu gotivili. Mlađi je voleo mene, ja voleo tog mlađeg, baš dosta, a njih dvojica, to je bio rat... - započeo je Janjuš.

- I sad, on je imao 5, 6 godina, a srednji brat tek počeo da ga d*ka. Nije izlazio iz sobe. Taj se zabije u sobu i... I, desi se slava, slava kod nas, bila je puna kuća. Slava ili dan posle slave. Mihailo i Boris se nisu voleli, samo su čekali jedan drugoga nešto da (zeznu). A ovaj mali nije imao 20 kila. Ode srednji brat da ga "baca" u sobu. Mlađi brat provali, ode i otključa sobu na kvarno. Dođe i kaže jednoj sestri: "Zove te Boris nešto da te pita" - dodao je Janjušević i počeo da se smeje grohotom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš se smeje dok priča o svojoj braći

- Kaže: "Boris te zove nešto u sobu da te pita"... Ova otišla... I čuješ samo pomagljavinu. Boris krene da ga juri, Mihailo pobegne kod mene, pa se zaključamo. Vidi, cirksus živi je bio sa njima, majke mi moje - ispričao je bivši košarkaš prošle godine.

Janjušev brat Mihailo biće sahranjen sutra, u 12 časova, na groblju "Dvorine" u rodnom Prijepolju.

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO: