JANJUŠEVA MAJKA IZ MEDIJA ČULA DA JOJ SE NAJMLAĐI SIN UBIO: Sa porodicom planirao da provede praznike, a onda je sebi oduzeo život!


IZVOR: D.L. / M.I. - 26.12.2023 | 11:54


Janjuševa porodica se prvi put oglasila za Republiku, pa otkrila detalje kontakta sa pokojnim Mihailom.

Foto: printscreen/instagram.com/janjuseviccmihailo/
JANJUŠEVA MAJKA IZ MEDIJA ČULA DA JOJ SE NAJMLAĐI SIN UBIO: Sa porodicom planirao da provede praznike, a onda je sebi oduzeo život!

Rođeni brat učesnika "Elite 7" Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

Janjuša su momentalno izveli iz Elite, nakon čega su mu saopštili ove tužne vesti, a mi smo kontaktirali porodicu Janjušević, koja nam je otkrila gde će Mihailo biti sahranjen, ali i kako su saznali za njegovu smrt:

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/instagram.com

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Kako mogu da budem, ne znamo šta nas je snašlo i nemamo pojma šta se desilo našem Mihailu. Javili su nam samo da se obesio. Ne zna se ni šta se dešavalo u stanu u kom je bio. Retko smo bili u kontaktu, on je najviše sa majkom komunicirao. Majka je u šoku, šta da kaže žena. Mihailo je trebalo da do|e kod nas u Prijepolje sad za praznike -  rekla nam je Janjuševa baka, da bi se potom na telefon javila tetka, koja nam je objasnila da majka od boli nije mogla da se javi na telefon. 

- Ništa nam nisu rekli. Ne znamo što je digao ruku na sebe. Mi nećemo da idemo u Beograd, Mihaila treba da dovezu u Prijepolje. Ovde će biti sahrana. Držimo se kako možemo, teško nam je i hvala svima koji su zvali. Mi smo iz medija saznali da je se Mihailo ubio. Nismo ništa u početku znali. Ostali smo u šoku - otkriva za Republiku tetka pokojnog Mihaila.

BONUS VIDEO: