PRVO OGLAŠAVANJE PRIJATELJA POKOJNOG MIHAILA JANJUŠEVIĆA: Evo šta se dogodilo neposredno pre njegove smrti!


IZVOR: Republika/M. I. - 25.12.2023 | 20:57


Prijatelji pokojnog Mihaila Janjuševića otkrivaju za Republiku kako se Janjušev brat ponašao, pre nego je izvršio samoubistvo.

Foto: Instagram
PRVO OGLAŠAVANJE PRIJATELJA POKOJNOG MIHAILA JANJUŠEVIĆA: Evo šta se dogodilo neposredno pre njegove smrti!

Mihailo Janjušević pronađen je mrtav, a detalji samoubistva još uvek nisu poznati.

Mihailo je bio aktivan na svojim društvenim mrežama, gde je objavljivao svoje fotografije.

Janjušev brat se bavio modelingom, redovno je posećivao teretanut i često pokazivao mišiće na društvenim mrežama.

Mihailo je inače živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan i na platformi "Only Fans" na kojoj je objavljivao provokativne fotografije na kojima je zarađivao.

Mi smo kontaktirali njegove prijatelje, a oni su nam otkrili koliko se Mihailo udaljio od njih, pre nego se dogodila ova tragedija:

- Sa porodicom nije bio blizak, retko su se čuli baš, po nedelju dana se nije javljao na telefon. Postao je čudan, udaljio se i od prijatelja. Ni sa kim se nije ni viđao, ni čuo, nismo znali ništa - govori za Republiku prijatelj pokojnog Mihaila.

- Tri dana mu nije bilo traga, nije se ni javljao na telefon - govori za Republiku izvor blizak porodici.

- Stigla mi je 101 poruka za Zadrugu i evo da se oglasim prvi i poslednji put što se tiče Marka i Zadruge. Ne gledam Zadrugu, iskreno, pogledao sam malo prvu Kija VS Luna. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i TikToka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme - govorio  je Mihailo. 

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - govorio  je Janjušev brat za medije.

 

BONUS VIDEO: