ANĐELO SE SKINUO PRED ANITOM, ONA ODMAH KRENULA U AKCIJU: Vrele scene u izolaciji, Ranković otišao korak dalje!


IZVOR: Republika/M. I. - 22.12.2023 | 08:35


Anđelo Ranković je udario Aniti čežnju, pa se skinuo pred njom, ona jedva uspela da se iskontroliše.

Foto: printscreen/RTVPink
ANĐELO SE SKINUO PRED ANITOM, ONA ODMAH KRENULA U AKCIJU: Vrele scene u izolaciji, Ranković otišao korak dalje!

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković borave u izolaciji ove nedelje, s obzirom da ih je vođa, Marko Đedović, postavio za potrčke. Iako je Anđelo jasno stavio do znanja Aniti da neće biti u vezi sa njom, Stanojlovićeva ne odustaje od namere da zavede Rankovića i odvuče ga u krevet, a uveliko je isplanirala da će doći do spajanja dušeka, do čega i dalje nije došlo.

Sinoć, nakom emisije "Gledanje snimaka", Anita se ranije pripremila za krevet, pa otišla u izolaciju, a potom je stigao i Anđelo, koji je želeo da udari čežnju svojoj cimerki. Skinuo se u donji veš, pa defilovao u izolaciji, a Stanojlovićeva nije skidala pogled sa njega.

Inače, Anđelo je nedavno u emisiji jasno stavio do znanja Aniti da neće biti u vezi sa njom, te da od njega to ni ne očekuje:

POGLEDAJ GALERIJU

- Drago mi je da je nasmejana i vedra, uvek je lepše to nego kada je neko tužan. Ja sam rekao da ona meni prija i lepa je, ali sam rekao da ne želim prerano da govorim i razmišljam o vezi. Još je rano, nismo se upoznali. Ja ni napolju nema ozbiljne veze i tako živim. Nije mi normalno da ovde uđem u vezu - poručio je Ranković.

Nakon ove izjave, Anita razgovarala sa Anđelom u sobi za izolaciju, kako bi pokušala da sazna na čemu je sa njim i da li može da se nada da će uskoro da uđu u vezu, međutim, on je bio jasan da mu je još uvek rano za vezu i da nema u planu da ozvaniči odnos sa njom nakon samo nekoliko dana što je proveo u Beloj kući. 

BONUS VIDEO: