JANJUŠ KRIJE NEIZLEČIVU BOLEST: Život je promenio iz korena, zbog OVOGA je odustao od košarke!


IZVOR: Republika/O. B. - 18.12.2023 | 14:18


Marko Janjušević Janjuš krije veliku tajnu!

Foto: printscreen/RTVPink
JANJUŠ KRIJE NEIZLEČIVU BOLEST: Život je promenio iz korena, zbog OVOGA je odustao od košarke!

Pre nego što je postao rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš bio je uspešni sportista, odnosno košarkaš. Međutim, kako je priznao za medije, uoči ulaska u prvu sezonu Zadrugu, on je morao da ostavi sport zbog retke i neizlečive bolesti koju ima. 

Naime, Janjuš ima problem sa šakama, a s obzurom na to da u košarci šake imaju jako bitnu ulogu, on nije mogao da nastavi da se bavi ovim sportom. Janjušević je svojevremeno ispričao da on ne može u potpunosti da ispravi šake, ali i da ih savije onoliko koliko bi to trebalo.  

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Ova bolest je jako retka i neizlečiva. Međutim, sa njom može da se živi i ne umanjuje kvalitet života, ali zato umanjuje sportske sposobnosti, što je Janjuš video na svom primeru. Međutim, to njega ni u jednom trenutku nije demoralisalo. On je tu bolest dosta krio od javnosti, nije želeo da bude žrtva, ali svakako pre nego što je postao učesnik prvo rijalitija, piše Skandal. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

On je ispričao sve o tome ne predstavljajući sebe kao žrtvu i kao nekoga koga treba ljudi da sažaljevaju već naprotiv. Janjuš za sve vreme učešća u rijalitiju do sada nikome i ništa nije o tome pričao, ali je za Skandal potvrdio da ima tu bolest, ali da sa njom nastavlja da živi najnormalnije. Nadamo se da mu to u odnosu sa Aneli Ahmić neće ni najmanje smetati. 

Ostaje nam da vidimo kako će se njihov odnos u narednom periodu odvijati, budući da su imali vrlo turbulentne situacije. 

BONUS VIDEO: