TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ BESNA KAO RIS: Devojke krenule da spopadaju Filipa Cara, ona mu očitala bukvicu!


IZVOR: Republika/M. I. - 17.12.2023 | 22:20


Aleksandra Nikolić je objasnila Filipu Caru kako treba da se ponaša, kada devojke krenu da ga muvaju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ BESNA KAO RIS: Devojke krenule da spopadaju Filipa Cara, ona mu očitala bukvicu!

Trudna starleta Aleksandra Nikolić na Instagram profilu otvorila je vrata novog opremljenog stana, koji će, kako i sama kaže, biti spreman za useljenje za nekih mesec dana. Nikolićeva je na Instagram profilu objavila fotografiju kako izgleda za sada njen stan.

Aleksandra i Filip Car su sada, nakon pomirenja, uplovili u mirnu luku, ali čini se da Nikolićeva i dalje ne miruje zbog drugih devojaka. Putem Instagram profila je, uz šaljivi video, objasnila kako bi volela da se Filip ponaša prema svakog devojci, koja mu priđe:

- Kako moja devojka očekuje da odreagujem kad mi se obraća neka druga ženska osoba - objavila je Aleksandra putem Instagram profila.

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić Instagram

Inače, Aleksandra je nedavno objasnila kroz šta prolazi u drugom stanju i kakve muke muči:

- Jako mi se sviđa nova frizura, neću se vraćati u plavo, neću biti plavuša, to definitivno znam. Ljudi, sada da mi kažete "Ružna mi je trepavica", ja bih se rasplakala, trudnice su jako osetljive i sve ih pogodi. Budite blagi prema trudnicama. Našla sam garderobu za trudnice i naručila sam. Ja sam se ugojila jedno 7 kilograma, jedem sve živo, ali se trudim da izbacim hleb. Imala sam napade panike, a u trudnoći ne smeš nikakve lekove da uzimaš, dosta sam bolje, o tome ću vam tek pričati. Dešavale su mi se takve katastrofe, mislim da bi jedan tim stručnjaka trebalo da razgovara sa mnom. Dete mi se desilo u pravom trenutku - otkrila je Aleksandra u svom Jutjub videu.

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

BONUS VIDEO: