KAČAVENDA NAPUŠTA ELITU ZBOG SUĐENJA SA ANOM: Otkriven tačan datum suočavanja bivših prijateljica!


IZVOR: Republika/A.N. - 17.12.2023 | 14:40


Ćurčićeva podelila najnovije informacije!

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić, ST-V.Lukic
KAČAVENDA NAPUŠTA ELITU ZBOG SUĐENJA SA ANOM: Otkriven tačan datum suočavanja bivših prijateljica!

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić na Instagram profilu nedavno je objavila je zvaničan papir iz suda da je podnela dve privatne krivične tužbe protiv Milene Kačavende i Marka Đedovića. Ana je prethodnih nedelja najavljivala da će protiv Milene i Đedovića podneti tužbe, zbog reči koje su uputili njoj i izneli mnoge tvrdnje o životu Ćurčićeve. Želeći da istera pravdu, Ana je odlučila da se pozabavi privatnim tužbama, što je i objavila na društvenoj mreži Instagram. 

Ana se danas oglasila putem svog profila na Instagramu i podelila fotografiju na kojoj piše tačan datum suočavanja sa Milenom Kačavendom. Milena će petog marta morati da napusti imanje u Šimanovcima kako bi se odazvala na poziv suda i suočila se sa svojom bivšom prijateljicom Anom. 

Foto: Instagram.com

Ana Ćurči objava na Instagramu

Podsetimo, po ulasku u rijaliti ,,Elita 7" Kačavenda i Đedović izneli su niz komentara na račun života Ane Ćurčić. Ona se vrlo često oglašavala želeći da demantuje, a sada je odlučila da se sa Đedovićem i bivšom kumom nađe na sudu. 

Inale, Ana i Milena su ranije bile jako dobro drugarice i tokom boravka Ćurčićeve u "Zadruzi 6" Kačavenda je sve vreme u medijima zastupala Anu i iznosila razne detalje o njenom privtnom životu, ali se njoj to nije dopalo kad je izašla iz rijalitija, pa na njihovo prijateljstvo stavljena tačka i započet je ozbiljan rat na društvenim mrežama, ali i u medijima. 

BONUS VIDEO: