ŠA ZVANIČNO POBEGAO: Pojavio se NESENZURISANI SNIMAK, doživeo je pomračenje, pa doneo odluku! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 16.12.2023 | 19:51


Nenad Aleksić Ša više nije mogao da izdrži!

Foto: Instagram.com
ŠA ZVANIČNO POBEGAO: Pojavio se NESENZURISANI SNIMAK, doživeo je pomračenje, pa doneo odluku! (VIDEO)

Reper Nenad Aleksić, poznatiji kao Ša, izazvao je iznenađenje kada je usred emisije i živog programa odlučio da napusti Belu kuću i ode u dvorište. Razlog za ovu neočekivanu odluku bio je celodnevni sukob sa svojom partnerkom Mionom Jovanović.

Sukob između Ša i Mione kulminirao je kada je ona "držala slovo" o osobi koja se pravi da je najpametnija, a ustvari nije tako, što je očigledno bila aluzija na repera. Ovaj sukob nije bio izolovan incident, s obzirom na to da je par često u svađama, a glavni problem u vezi je neprestano ljubomorstvo.

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

Svađa koja je počela za crnim stolom nastavila se u garderoberu, da bi kulminirala reperovim lupanjem na kapiju i izjavom da želi da napusti rijaliti. Ša je čak prebacio svojoj devojci što se hvali poklonom od 22 hiljade evra, izrazivši svoju sramotu što je s njom u vezi.

Nakon ovog incidenta, Ša je odlučio da se osami i razbistri glavu, te je bez ikakvog obrazloženja ustao i napustio Belu kuću.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Kačavenda je istakla da je šokirana postupkom Mione Jovanović i da smatra da je ona direktno uticala na Aleksićevu odluku da pokuša da napusti rijaliti. 

- Vidi, ja bih joj je**la mamu pre 10 dana. Ona je iskompleksirana do besvesti, kada sam je nad**ala za veš, ona kaže: "Ja sam pedantna". Otvori oči, mrtva nadrkana, on je pita za kafu, ona mu kaže: "Pitao si me treći put". Nije to riba za njega, već neka 30 plus. Veze s mozgom nema, vasiono javi se - rekla je Kačavenda, pa nastavila:

Ja je nisam videla nasmejanu...Osnovno kućno vaspitanje. Koja je ona pevačica?! Ja nju ne bih zvala na pogreb, ugušiše se od kompleksa - rekla je Milena.

BONUS VIDEO: