ANITA SE IZLANULA, KAMERA USNIMILA SVE: Potrčala da se opravda Anđelu, ovo je jedina SVETLA TAČKA njenog boravka u Eliti!


IZVOR: Republika/A.N. - 16.12.2023 | 23:00


Stanojlovićeva ne može da obuzda osećanja koja ima prema Matorinom bivšem drugu!

Foto: printscreen/RTVPink
ANITA SE IZLANULA, KAMERA USNIMILA SVE: Potrčala da se opravda Anđelu, ovo je jedina SVETLA TAČKA njenog boravka u Eliti!

Anita Stanojlović otkako je ušao Anđelo Ranković uopšte više ne obraća na svoju još uvek zakonitu suprugu Jovanu Tomić Matoru. Ona ne krije da je trenutno zanima samo Anđelo i ondos sa njim, što je priznala i svojoj cimerki Mariji Malivuk

Naime, Marija je prišla Aniti da joj kaže da joj je Matora zamerila druženje sa Anitom i blizak odnos koji imaju, a Stanojlovićeva je jasno poručila da joj je trenutno jedino bitno što na Anđela može da računa čak i da joj cela Bela kuća okrene leđa i odluči da prestane da komunicira sa njom. 

- Ona bi volela da nemam ni sa kim da pričam, ali meni je bitno da mi je Anđelo rekao da sa njim i Mićom mogu uvek da pričam. Bitno mi je što mi je on to rekao, makar da se cela kuća okrene protiv mene - govorila je ona, a onda odmah otišla da se opravda Anđelu.

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

Anđelo je dobacio Aniti dok je prolazila pored njega, pa je ona odmah legla pored njega da mu otkrije šta je to pričala sa Marijom Malivuk i da ne shvati pogrešno to što je pomenula Matoru. 

- Čuo sam - rekao je Anđelo.

- Ne, samo mi je rekla da joj je rekla da ne može da veruje da se ona druži sa mnom, ja sam rekla da mi je bitno što ste Mića i ti rekli da uvek mogu sa vama - govorila je Anita. 

- Ona sad hoće da niko ne priča sa tobom - dodao je Ranković, a Anita se sa tim složila i otišla za crni sto.

BONUS VIDEO: