PRODUKCIJA UHVATILA ANITU I ANĐELA NA DELU: Čeka se reakcija Matore, da li je moguće da OVO rade?! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 14.12.2023 | 11:40


Šok scene u Eliti od ranog jutra!

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official
PRODUKCIJA UHVATILA ANITU I ANĐELA NA DELU: Čeka se reakcija Matore, da li je moguće da OVO rade?! (FOTO)

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su već nekoliko dana glavna tema dešavanja u rijalitiju programu "Elita", a kamere ih prate gotovo na svakom koraku. Iako su svesni da svojim postupcima nanose bol Jovani Tomić Matoroj, njih dvoje nisu mogli da sakriju svoju privlačnost jedno ka drugom, te su nakon provedenog vremena u krevetu odlučili da ovog jutra nastave tamo gde su stali.

Naime, nakon što su se probudili i napustili spavaću sobu, Stanojlovićeva i Ranković su sve vreme krišom razmenjivali tajanstvene poglede, međutim, kako je Bela kuća dobro prekrivena kamerama, sve se zabeležilo. POGLEDAJ GALERIJU

Inače, ova nova ljubavna veza izazvala je pravu buru emocija među učesnicima žurke. Neki su osuđivali Anđela i Anitu zbog njihovog postupka, dok su drugi pokušavali da razumeju njihovu strast i privlačnost koja ih je spojila. Međutim, druga strana znatno preovaladava, te je neminovno da potencijalni par već uveliko ima znatnu podršku naroda.

Podsećanja radi, kako je kamera mogla da zabeleži, Anita Stanojlović se prethodne noći skinula u nikad kraću spavaćicu, te uskočila u krevet Anđela Rankovića. U jednom momentu se, reklo bi se, opustila previše, te je, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, namerno podigla noge i istrćiča zadnjicu, te su joj gaćice sevnule, što je novi učesnik "Elite" odmah zapazio.

BONUS VIDEO: