ANĐELO DOVEO MATORU DO NERVNOG SLOMA! Leti perje u Beloj kući, Tomićeva najavila ono što Anitu najviše PLAŠI!


IZVOR: Republika/M. I. - 13.12.2023 | 14:45


Anđelo Ranković je otkrio da će raditi šta želi, te da će nastaviti flert sa Anitom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANĐELO DOVEO MATORU DO NERVNOG SLOMA! Leti perje u Beloj kući, Tomićeva najavila ono što Anitu najviše PLAŠI!

Nakon što je Jovana Tomić Matora saznala da se Anita Stanojlović i Anđelo Ranković merkaju i simpatišu, odlučila je da se suoči i sa Rankovićem, pa mu je prišla i krenula da se obračunava sa njim.

Anđelo je priznao da će flertovati sa Anitom, što je Matoru dodatno razbesnelo, pa je napravila neviđenu scenu u Beloj kući:

- Ti se gledaš sa ovom ku*vom - zamerila mu je Matora.

- Nemoj da nazivaš ženu ku*vom, ja je tako neću nazvati. Mogu da se gledam sa kim želim. Zapitaj se malo - poručio joj je Anđelo.

- Za tebe je trebalo da se zapitam. Ti ćeš Anitu da braniš od mene. Žena mi je još samo zvanično na papiru, ona je ku*ava - nastavljala je Matora.

- Ti ideš tu okolo i pričaš o meni. Ti i ja se već dve godine ne družimo, te zavrzlame me više ne interesuju - govorio je Anđelo. POGLEDAJ GALERIJU

- Zašto to radiš opet? - vikala je Matora.

- A šta treba, da gledam u plafon? Nije mi krivo ni za šta. Prošle godine si me nameštala za MC Alex - objasnio je Ranković.

- Ti si ispao licemer prema Rešićki, namerno mi radiš ovo. Tebe boli ku*ac, nemoj da ti bude krivo posle, kad uradim nešto - urlala je i pretila Matora.

Anita je, najpre, slušala njihovu raspravu, a onda je odlučila da napusti Belu kuću, kako ne bi slušala uvrede na svoj račun. Ranković je poručio Matoroj da će raditi šta želi i da niko ne može u tome da ga spreči, a Tomićeva je pozelenela od muke.

BONUS VIDEO: