OVO SU NOVI POTRČCI: Miljana Kulić krenula da URLIČE u Beloj kući!


IZVOR: P. R. - 11.12.2023 | 23:45


Evo ko ide u izolaciji, reakcija Miljana Kulić sve šokirala!

Foto: printscreen/RTV Pink
OVO SU NOVI POTRČCI: Miljana Kulić krenula da URLIČE u Beloj kući!

Na samom početku emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", održan je i izbor potrčka, a ovonedeljni vođa Marko Đedović izabrao je ko će se od večeras boraviti u izolaciji narednih sedam dana.

Naime, voditelj "Elite" podigao je Đedovića, koji nije mnogo dužio, te je otkrio gledaocima da će ove nedelje potrčci biti Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić, koja je odmah krenula da kuka i zapomaže kada je podignuta za crnim stolom, jer je njeno ime najpre spomenuto sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Jaoj... Da li je moguće - urliknula je Kulićeva, što je izazvalo smeh u Beloj kući. POGLEDAJ GALERIJU

- Neću puno da dužim, ali s obzirom na to da je Miljana prozvala Bebicu "doktorom rijalitija" i oduzela mi titulu  koju si mi gledaoci još u četvrtoj sezoni dali, ja ću njemu dodeliti njegovog pacijenta u izolaciji, pa nek se druže tamo i razgovaraju. Miljana i Bebica su moji potrčci, sad imaš svog doktora - rekao je Marko.

- Mene zanima da li će i medicinska sestra poći u izolaciju - brecnula se Miljana, aludirajući na Teodoru Delić, koja je u romansi sa Macanovićem.

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić Elita 7 Zadruga

- Videćemo. S obzirom na to da je Bebica plakao zbog Miljane, govorio je šta je govorio, šta je tu bilo između njih, a da mi ne znamo... MIljana je na mnoga pitanja tražila odgovore, a kako je on doktor, njegova pomoć će joj dobro doći - dodao je Đedović.

BONUS VIDEO: