NAPADNUTA VANJA, ŽENA OD ŠA: Misteriozna osoba je prati na ULICI, pretnje teraju JEZU u kosti (FOTO)


IZVOR: P. R. - 11.12.2023 | 23:15


Zakonita supruga Nenada Aleksića Ša na udaru žene manijaka!

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj
NAPADNUTA VANJA, ŽENA OD ŠA: Misteriozna osoba je prati na ULICI, pretnje teraju JEZU u kosti (FOTO)

Aktuelni učesnik rijaliti programa "Elita" i reper Nenad Aleksić Ša, iako je zakonski još uvek u bračnoj zajednici sa tiktokerkom Vanjom Ignjatović, uplovio je u romansu sa mladom pevačicom Mionom Jovanović, a njegova žena trenutno proživljava paklenu dramu u spoljnom svetu.

Naime, Vanja se oglasila na društvenoj mreži Instagram iz Beča, odakle je podelila sa svojim pratiocima da je nepoznata osoba uhodi na ulicama prestonice Austrije, kao i da joj na pometnoj platformi šalje uznemirujuće poruke preteće sadržine, nazivajući njenog sina iz prethodne veze "kopiletom". POGLEDAJ GALERIJU

- Evo reklame za ženu u godinam koja naziva dete "kopile"... Uhoda, ovo je žena koja me prati ovde - istakla je Vanja u svojim objavama na Instagramu.

Podsećanja radi, najnovija afera u "Eliti" između repera Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović uzdrmala je gledaoce i izazvala burne reakcije javnosti. Tiktokerka Vanja Aleksić, Nenadova zakonita supruga, do sada nije htela da komentariše ovu temu, međutim, neretko se indirektno obraćala reperu iz svog doma.

Foto: ST/Dragan Kadić, tiktok/printsscreen

Vanja Ignjatović, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Naime, Vanja se nedavno usnimila uz pesmu "Dobrodošao u klub" i poslala i više nego jasnu poruku, te su mnogi mišljenja da se ovim gestom upravo obratila reperu.

"A skoro smo se smejali i pričali o genima, maštali o deci i o njihovim imenima. Mislili da skupa ćemo zlo i dobro deliti, za bolji život štedeti, u bolji kraj preseliti. Ali tebi, očigledno, sve to bilo malo je, zbog tvoje glupe slabosti sve u vodu palo je. Jedna ružna reč dobro te opisuje, ali boleće te kao mene, a to ti potpisujem", glasile su reči pesme uz koje se tiktokerka uvijala na pomenutoj mreži.

BONUS VIDEO: