ŠOK REAKCIJA ZORICE MARKOVIĆ NA PITANJE O ANI ĆURČIĆ: Zbog nekadašnje prijateljice priprema KESU ZA POVRAĆANJE, u sve je umešana i Kačavenda!


IZVOR: Republika/M. I. - 10.12.2023 | 20:30


Zorica Marković je prokomentarisala dešavanja u rijalitiju, a reakcija na pitanje o Ani Ćurčić iznenadila je sve.

Foto: ST/Petar Divac/Vladimir Lukic
ŠOK REAKCIJA ZORICE MARKOVIĆ NA PITANJE O ANI ĆURČIĆ: Zbog nekadašnje prijateljice priprema KESU ZA POVRAĆANJE, u sve je umešana i Kačavenda!

Poznata pevačica i bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' Zorica Marković u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' predstavila je svoju novu kafanu, a onda progovorila o svim aktuelnim temama, kako iz svog života, tako i o gorućim temama u Beloj kući, s obzirom da budno prati svaki korak učesnika ''Elite''.

- Ja volim kafanu, neću da izlazim odavde... Svako veče ćemo raditi ovde u kafani. Ima ljubavnica na našoj sceni koliko hoćeš, sve smo mi kjuabvnice, vodimo ljubav, to je ljubavnica... - poručila je pevačica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

 

Zorica se, zatim, osvrnula na dešavanja u Eliti, pa je prokomentarisala aktuelne učesnike, a prve na redu bile su Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, koje se razvode zbog Matee Car:

- Ja sam znala da će tako da se desi, Matora uvek iste greške ponavlja. Ona je malo pogubila kompas, treba da malo izađe iz Bele kuće da živi život. Meni je svadba bila smešna, gledam onaj luksuz i kumove i sve mi je jasno - rekla je Zorica u "Premijeri".

Foto: ATAImages, Shutterstock

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

Međutim, Zoricu su novinari upitali i za javno prepucavanje Ane Ćurčić i Milene Kačavende, a njen komentar šokirao je sve, s obzirom da je ona bila Anina dobra prijateljica, a onda se sve preokrenulo:

- Povraća mi se od njih. Kakva je to katastrofa. Bolje da ne pričam o njima - prokomentarisala je Markovićeva.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

- Više me ne zanima uopšte niko iz rijalitija, prestala sam sve. Vodim računa o nekim dugim stvarima... - poručila je pevačica.

BONUS VIDEO: