ANELI KRIJE OD PRODUKCIJE DA JE TRUDNA: Kamera zabeležila tajni razgovor sa Janjušem, svake noći imaju INTIMNE ODNOSE! (VIDEO)


IZVOR: Republika/A.N. - 10.12.2023 | 14:15


Ljubavni par nije uspeo da odoli strastima, prepustili se do kraja jedno drugome!

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock
ANELI KRIJE OD PRODUKCIJE DA JE TRUDNA: Kamera zabeležila tajni razgovor sa Janjušem, svake noći imaju INTIMNE ODNOSE! (VIDEO)

 

 

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš ponovo je u centru pažnje znatiželjne javnosti, i to zbog svoje romanse sa starletom Aneli Ahmić, aktuelnom učesnicom "Elite", koja je svojim ulaskom u rijaliti podigla veliku prašinu u javnosti.

Njihov svaki korak pažljivo se prati i koemntariše na društvenim mrežama, a snimak koji je isplivao iz sinoćne emisije "Nominacije" napravio je opštu pometnju na društvenim mrežama. Naime, Aneli i Janjuš su šaputali na garnituri, a ona je priznala da strahuje da će produkcija provaliti ako ostane u drugom stanju. 

- Je l' mi čitaš sa usana? Zamisli ja sad ovde ostanem trudna, ovde, a oni otrkiju - govorila je ona, a Janjuš je počeo da je grli i da se smeje.

- Ne može, pazim. Ja bih kunem ti se životom, ali nema šanse. Da li si ti normalna? - rekao je bivši košarkaš. 

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Inače, njih dvoje su govorili kako do kraja rijalirija zbog svojih porodica neće imati intimne odnose, a ovaj razgovor pokazuje da su to radili više puta i da očigledno nisu vodili računa, pa bi njena trudnoća mogla da ih razotkrije. 

Janjuš i Aneli su već pričali kako bi voleli nakon "Elite" da imaju svadbu i da prošire porodicu, pa je sasvim logično ako su već sad počeli da rade na tome, samo izgleda da ne želi da javnost to zna. 

BONUS VIDEO: