MIONI SLEDI ŽESTOKA KAZNA U ELITI: Otkriveni šok detalji u programu, CRNO joj se piše!


IZVOR: P .R. - 07.12.2023 | 22:00


Prešla dozvoljenu granicu!

Foto: Printskrin/RTV PINK
MIONI SLEDI ŽESTOKA KAZNA U ELITI: Otkriveni šok detalji u programu, CRNO joj se piše!

Pevačica Miona Jovanović, trenutno poznata u javnosti i kao ljubavnica repera Nenada Aleksića Ša u rijalitiju "Elita", postala je predmet ogovaranja među takmičarima, a posebno je izazvala negativne reakcije kod Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša.

Naime, Kačavenda je iznela svoje nezadovoljstvo Jovanovićevom, nazivajući je "iskompleksiranom klinkom" i ističući da nema nameru da toleriše takvo ponašanje, te da će je zbog toga "kazniti".

- Uzeo sam jedno zrno iz dosade, ona kaže: "Šta mi jedeš to, to mi je doručak". Ja ućutah, neću (zbog Ša)... - krenuo je da se žali Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kačavenda i Janjuš Elita 7

Ona je tako iskompleksirana klinka. Kad joj budem rekla, pušiće se! Ja nemam ništa sa Ša - istakla je Kačavenda koja namerava da je rečima kazni zbog ponašanja.

Znam, ali ja sam dobar sa njim. On se zato i nervira - pričao je bivši košarkaš.

Šta ja imam sa njim? Ne može da je zastupa i brani. Klinka je iskompleksirana do besvesti. Ona priđe, jede, ostavi gomilu mrva, opere svoju kašiku. Juče sam rekla da neću da pipnem ništa - rekla je Milena.

Nenad Aleksić Ša, poznati reper i aktuelni učesnik rijaliti programa "Elita", i ove sezone se našao u centru pažnje znatiželjne javnosti zbog svojih postupaka pred kamerama, uploviši u odnos sa cimerkom i pevačicom Mionom Jovanović, a mnogi su mišljenja da između njih dvoje ima nešto više od prijateljstva.

BONUS VIDEO: