MILJANA KUKA NA SAV GLAS, HITNO ZAHTEVA POZIV SA MARIJOM: Njeni jecaji odzvanjali imanjem, ukućani zabrinuti!


IZVOR: Republika/M. I. - 02.12.2023 | 13:15


Miljana Kulić se rasula u komade zbog Lazara Čolića Zola i ponovnog raskida.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MILJANA KUKA NA SAV GLAS, HITNO ZAHTEVA POZIV SA MARIJOM: Njeni jecaji odzvanjali imanjem, ukućani zabrinuti!

Miljana Kulić sinoć je, po ko zna koji put, digla ruke od Lazara Čolića Zole, nakon što je opet shvatila da je koristi samo za popularnost i novac.

Miljana je raskrstila sa njim u emisiji "Pitanja novinara", pa napustila program i otišla u dvorište, te se rasplakala, a Uroš Stanić je na sve načine pokušavao da je uteši: POGLEDAJ GALERIJU

- Samo nalazi izgovore, kao nije hteo da dođe u bolnicu...Ja iz šok sobe kada me je pozvao se digla, vesela i srećna, a on to zna zato i manipuliše sa mnom, a opet s druge strane kajem se što sam ovom čoveku (Bebica) sve ovo uradila. Sve sam izgubila, sve, polivala rođenu majku zbog njega, sve sam ostavila zbog njega. Ucenjuje me: "Daj pare tom i tom, doći ću kod tebe", odemo kod njegovog prijatelja dva dana, treći dan pobegne. Nije me pozvao dve godine da me pita: "Kako si?" - plakala je Miljana.

- Plakao kao malo dete zbog Anite, skakao iz kreveta. Anita je sve vreme bila sa Markom, on sa mnom i sve vreme je zove i okreću se. Ljubimo se na blic za pivom kod Drveta. Stignu mafini, on sedne ispod trema i plače, suza suzu stiže, baca mafine da ga ne vide od sramote, pa mi kaže: "Plačem jer moram da se vratim u odnos sa tobom" - rekla je Miljana.

BONUS VIDEO: