"BOLEĆE TE KAO MENE..." Brutalno oglašavanje Vanje, žene od Ša - suprugu poslala jasnu poruku nakon AFERE sa Mionom (FOTO)


IZVOR: P. R. - 27.11.2023 | 10:00


Svi su čekali njen komentar!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram
"BOLEĆE TE KAO MENE..." Brutalno oglašavanje Vanje, žene od Ša - suprugu poslala jasnu poruku nakon AFERE sa Mionom (FOTO)

Najnovija afera u "Eliti" između repera Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović uzdrmala je gledaoce i izazvala burne reakcije javnosti. Tiktokerka Vanja Aleksić, Nenadova zakonita supruga, do sada nije htela da komentariše ovu temu, međutim, sada se oglasila na svom Instagram profilu.

Naime, Vanja se usnimila uz pesmu "Dobrodošao u klub" i poslala i više nego jasnu poruku, te su mnogi mišljenja da se ovim gestom upravo obratila reperu. POGLEDAJ GALERIJU

"A skoro smo se smejali i pričali o genima, maštali o deci i o njihovim imenima. Mislili da skupa ćemo zlo i dobro deliti, za bolji život štedeti, u bolji kraj preseliti. Ali tebi, očigledno, sve to bilo malo je, zbog tvoje glupe slabosti sve u vodu palo je. Jedna ružna reč dobro te opisuje, ali boleće te kao mene, a to ti potpisujem", glasile su reči pesme uz koje se tiktokerka uvijala na pomenutoj mreži.

Podsećanja radi, iako su stavili tačku na svoj odnos, Nenad i Vanja se zvanično nisu razveli, a sudeći po rečima koje je reper izjavljivao u javnosti neposredno pred ulazak, on i dalje nije spreman da raskrsti sa svojom još uvek zakonitom suprugom, kao i da želi njihovoj ljubavi da da još jednu šansu. Međutim, izgleda da to toga, po svemu sudeći, neće doći.

BONUS VIDEO: