ANITA NAŠLA ZAMENU ZA MATORU: Elita ima novu GEJ AFERU, Tomićeva ovo NEĆE PREŽIVETI!


IZVOR: Republika/A.N. - 16.11.2023 | 06:45


Jedan detalj mnogima je zapao za oko, komentari se nižu na društvenim mrežama!

Foto: Shutterstockyoutube.com/Zadruga Official, ST/Dragan Kadić
ANITA NAŠLA ZAMENU ZA MATORU: Elita ima novu GEJ AFERU, Tomićeva ovo NEĆE PREŽIVETI!

Anita Stanojlović ne prestaje da pravi haos po rijalitiju "Elita" otkako je raskrinkano da je bila neverna i da je svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru varala čak i na dan venčanja. Ona ne može da podnese kritike koje dobija od svojih cimera, a najveći rat imala je sa Urošem Stanićem, tokom jučerašnje igrice. 

Njih dvoje su se izvređali, a Anita mu je čak počupala i bubicu, nakon čega ju je on polio jogurtom i najavio da će je tužiti čim se završi rijaliti. 

Međutim, u celom tom haosu jedna situacija privukla je veliku pažnju, a radi se o Anitinom odnosu sa Bojanom Pavlović. Poznato je da se na početku rijalitija Anita povezivana sa Bojanom i da je Pavlovićeva pričala kako je primetila da je Matorina žena merka. Tokom jučerašnjeg haosa sa Urošem Stanićem, Bojana se nije odvajala od Anite i sve vreme ju je držala rukama i grlila kako bi sprečila da se njih dvoje sukobe.  POGLEDAJ GALERIJU

U komentarima je odmah počelo da se polemiše o njihovom odnosu, a mnogi smatraju da će Anita uploviti u vezu sa Bojanom, kad shvati da joj Matora nikad neće oprostiti neverstvo. Mnogi veruju da će ovo biti najjači udarac za Matoru, koji neće moći da podnese. 

BONUS VIDEO: