DUŠICI JAKOVLJEVIĆ RADE O GLAVI: Nakon OTKAZA na Pinku, voditeljka objavila snimak sa kamere!


IZVOR: Republika/O. B. - 12.11.2023 | 03:00


Dušica Jakovljević objavila kako sada izgleda!

Foto: ST/Vladimir Lukić
DUŠICI JAKOVLJEVIĆ RADE O GLAVI: Nakon OTKAZA na Pinku, voditeljka objavila snimak sa kamere!

Nakon punih deset godina provedenih u ružičastom jatu, popularna voditeljka Dušica Jakovljević više neće biti deo Pink televizije. Ova vest je odjeknula u javnosti poput bombe, a svi se pitaju šta je razlog iznenadnog odlaska jedne od najomiljenijih rijaliti voditelja.

Međutim, nakon otkaza na Pink televiziji, Dušica je objavila najnovije informacije o sebi, te je tako na Instagrma profilu pratiocima pokazala kako izgleda nova ona. Dušica je otišla kod frizera, koji joj je popravio izrastak, a ona je to usnimila i objavila na Instagram storiju.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Mnogi su se iznenadili kada je ona nakon decenijskog rada u ružičastom jatu, donela odluku da iz njega odleti. 

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević Instagram

 

Nikad bolje sam. Nije ispao skandal, odjeknulo jeste, ali prosto, došlo je do prekretnice u mom životu, to je sasvim okej. Odluka je bila moja, bilo je mnogo faktora. Nijedan brak se ne raspadne kada su dvoje srećni u ljubavi, iako ja nisam bila nesrećna. Ali bilo je nekoliko faktora koji su tinjali neko vreme. Dobila sam ponudu koja se ne odbija. Ne bih da ulazim u to šta je tinjalo, ja i dalje cenim tu kuću, ljude sa kojima sam toliko godina radila, nemam ništa loše da kažem o čelnicima Pinka. Ali profesionalno je došlo do prezasićenja. Želim da iskoristim sve potencijale - rekla je Dušica za Republiku. 

BONUS VIDEO: