BIO JE KROMPIRKO U KAPUTU, A SADA ULICKAN OD GLAVE DO PETE: Filip Car postao starletan, zategao lice i oblikovao stomak, pa UVEĆAO USNE?!


IZVOR: Republika - 08.11.2023 | 05:45


Filip je otišao na tretman lipolize da se bezbolno reši viška kilograma, te radio na podmlađivanju lica. Na slikama deluje da je uvećao čak i usne!

Foto: instagram.com/printscreen
BIO JE KROMPIRKO U KAPUTU, A SADA ULICKAN OD GLAVE DO PETE: Filip Car postao starletan, zategao lice i oblikovao stomak, pa UVEĆAO USNE?!

Bivši zadrugar Filip Car, koji s pobednicom "Zadruge 6" Aleksandrom Nikolić čeka dete, postao je opterećen fizičkim izgledom do te mere da se poput starleta podvrgao raznim estetskim tretmanima ne bi li sredio lice i oblikovao telo.


Naime, nekada popularni rijaliti-igrač koji je u Beloj kući izigravao velikog zavodnika posetio je kliniku na kojoj se prepustio stručnjacima za negu i lepotu, dok su njegovi fanovi ostali šokirani ovom promenom.

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car pokazao kako zateže čelo i ubrizgava botoks

 

Hrvat koji je imao nadimak Krompirko u kaputu rešio je da se steše, zategne i dobro ulicka. Zbog toga je otišao na tretman lipolize, međutim, to nije sve! Na Instagramu je osvanula fotografija Filipa Cara odmah nakon botoksa, a korisnici društvenih mreža posumnjali su da je čak uvećao i usne.


- Filip Car se odlučio za tretman lipolize stomaka - glasio je opis fotografije na Instagramu, kojom je iznenadio fanove, ali i objasnio da je preoblikovao svoje telo:


- Lipoliza stomaka je nehirurški i neinvanzivni tretman preoblikovanja i konturisanja stomačne regije. Silueta dobija željeni oblik, a ovaj proces nije bolan.

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car rešio da se oslobodi viška masti na bezbolan način

 

Pored toga što je bockao stomak da bi se bez dijete, vežbanja i muke, rešio kilograma, on je ubrizgao botoks u čelo, te zategao obrve i obraze da bi se podmladio. Ovu šok-transformaciju od Filipa niko nije očekivao jer nikada pre nije pokazivao volju da nešto na sebi promeni, pa mnogi misle da ga je sada na sve ovo podstakla upravo Aleks.


- Car je očito rešio da dotera fizički izgled da bi mogao da parira trudnoj verenici, koja već odavno izgleda odlično zahvaljujući plastičaru. Tako da će i on, posle svih ovih tretmana, preko noći, od Krompirka u kaputu postati starletan. Interesantno je što on sve fotografije deli javno, mada je to uobičajeno kada se radi na kompenzaciju - priča upućeni izvor. 

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Nikolić je sa Filipom prošla pakao zbog njegovog ponašanja


Podsećanja radi, posle većih turbulencija u odnosu, Aleksandra i Filip su napokon uspeli da prevaziđu sve krize zbog ćerke, koja će uskoro doći na svet. Najviše su posvećeni uređenju doma, u kom će spremni dočekati svoje prvo dete.


Filip Maji puca kontru

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Maja Marinković je prouzrokovala poslednju krizu u nizu između Aleks i Cara

Aleksandra i Filip poslednju krizu imali su zbog Maje Marinković, koja je u momentu kada se saznalo za Nikolićkinu trudnoću objavila prepisku s Carem, koji je navodno sve vreme bio u kontaktu i s njom. Nakon što su uspeli da izglade odnos Hrvat je podelio snimak i pokazao dokle je stigao s renoviranjem kuće, čime je potvrdio da postaje porodičan čovek i da su mu Aleksandra i dete sada na prvom mestu. Aleks zbog toga likuje, što je i, uprkos Majinim tvrdnjama da ju je Filip varao s njom, uspela da utiče na njega da mu sada fokus budu jedino ona i dete.

 

BONUS VIDEO: