BRAK ANITE I MATORE NA TANKOM LEDU: Pukla bruka o neverstvu, Tomićeva ZAPRETILA U KAMERU: Ako se dopisivala...


IZVOR: Republika/A.N. - 02.11.2023 | 10:45


Rijaliti učesnici saznali da postoje prepiske zbog kojih može da pukne gej brak iz Elite.

Foto: TV Pink/printscreen
BRAK ANITE I MATORE NA TANKOM LEDU: Pukla bruka o neverstvu, Tomićeva ZAPRETILA U KAMERU: Ako se dopisivala...

Sinoć je u Eliti održana emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević čitao je takmičarima najzanimljivija pitanja, a pojedini su imali velike muke da odogvore. Jedno od zanimljivij pitanja stiglo je za Lejdi Di, a publika je želela da čuje od nje šta zna o prepiskama Anite Stanojlović, o kojima javnost bruji, a učesnici rijalitija nemaju predstavu da su izašle, pogotovo Jovana Tomić Matora. 

Foto: TV Pink/printscreen

Lejdi Di Elita

- Da li je istina da si upućena u neke prepisle, koje su vezame za Anitu? - glasilo je pitanje.

- Istina je. Ne želim da govorim o tome. Reč je o jednoj osobi napolju, a na dan njenog venčanja se dopisivala. Prepiske će izaći napolju, ako već nisu - kazala je Lejdi Di.

- Ana Spasojević i Ermina su drugarice. Anita je dala budžet Lejdi Di, koji joj se nije dopao. Ajde sad, ako nešto znaš, reci toj osobi da objavi te prepisle i kažu o čemu je reč. Volela bih da sad svi kažete ako vam smeta Anita i njena podela budžeta. Ona je moja žena, a ja sam tu uz nju. Svako ko bude hteo da utiče na moj brak, j*baću mu majku. Apelujem da se sada ti ljudi oglase, ili osoba s kojom se dopisivala. Ako se ispostavi da se u ljubavnom kontekstu dopisivala, imaćemo probem - poručila je Tomićeva. 

Foto: TV Pink/printscreen

Matora Elita

BONUS VIDEO: