PRVO OGLAŠAVANJE MC STOJANA NAKON OPTUŽBI UČESNICE ELITE: Brutalno odgovorio na navode da je GEJ!


IZVOR: Republika/A.N. - 30.10.2023 | 21:30


Reper odlučio da stane na put stvarima koje je Jovana Cvijanović iznela za njega.

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images
PRVO OGLAŠAVANJE MC STOJANA NAKON OPTUŽBI UČESNICE ELITE: Brutalno odgovorio na navode da je GEJ!

U rijalitiju ,,Elita" reper MC Stojan optužen je da je homoseksualne orijentacije. Naime, Jovana Cvijanović je u programu uživo na televiziji Pink govorila o njegovim, kako kaže, čudim zahtevima koje je imao u krevetu, zbog čega je počela da sklapa kockice i stvorila joj se smunja da je on gej. 

On je odlučio da se prvi put oglasi povodom ove situacije i stane na put pričama koje su pokrenute u rijalitiju. 

- Sve možete da kažete za mene, znam ja da bi vi to voleli jer vas ima pun k*rac, ali ovo što pišete mi je jako zanimljivo, znate zašto? Pa mili moji, ja više volim p*čku od Marije Šerifović - poručio je reper putem svog storija na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Oglašavanje MC Stojana

Inače, Jovana je na samom početku rijalitija govorila o svojoj emotivnoj vezi sa reperom, gde je otkrila da je zbog njega bolovala od anoreksije i da joj je psihičko i zdravstveno stanje bilo jako narušeno. Ona je nedavno iznela optužbe na njegov račun da je homoseksualac, što je govorila u jednoj od emisija u rijalitiju. 

Čula sam to, a onda su mi se sklapale kockice. Prijateljica moje drugarice navodno zna momka, s kojim je on bio. On je mene pitao zbog čega ja mislim da ljudi pričaju da on voli oba pola. Ja sam mu uvek govorila da ne zna, a i nije mi bilo jasno zbog čega me to pita. Mislila sam da je možda zbog njegovog performansa, šta znam. Tražio je od mene čudne stvari u krevetu. On je mene doveo do katastrofe. Bila sam četvrti stadijum anorekcije. Bila sam na sondi, molila sam ga da porazgovaramo, a to njega nije zanimalo. Ja sam pravila greške, pravim ih još uvek, ali sam to što jesam. Nisam psiho, ni progonitelj. To sam što sam - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović

BONUS VIDEO: