HAOS PRED SUĐENJE ANE ĆURČIĆ I IVANA MARINKOVIĆA: Pale stravične uvrede, zadrugar se ne zaustavlja!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.10.2023 | 11:27


Ivan Marinković "častio" je Anu Ćurčić gnusnim uvredama, pa otkrio da joj neće ni ruku pružiti.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
HAOS PRED SUĐENJE ANE ĆURČIĆ I IVANA MARINKOVIĆA: Pale stravične uvrede, zadrugar se ne zaustavlja!

Ana Ćurčić i Ivan Marinković danas će se suočiti na sudu. Ona ga je nedavno tužila zbog narušavanja njenog ugleda i časti. Ona se tokom gostovanja Ivana na Pinku oglasila i otkrila da ga je tužila zbog svega što iznosi na njen račun.

Ivan je spreman za suočavanje, a pre nego da izjavu, za medije je poručio da ne planira pomirenje sa Anom i da joj neće ni ruku pružiti:

Foto: shutterstock,Instagram.com, youtube.com/AmiG Show

 

 

- Kada dođeš u ovakvu jednu instituciju gde se ozbiljne stvari dešavaju, a tu dolaziš sa ženom koja te tuži za neke potpune gluposti, sramota me je. Koliko znam ja danas neću ništa reči, danas će ona morati d aobjasni kako je to narušena njen ugled i čast. Trebaće da objasni kako sam ja to njoj narušio ugled i čast! Ja mislim da će sudija ovo da preinači u moju korist. Postoji snimak na Pink.rs-u gde ona meni prva govori svašta. Videću kako će danas ovo da funkcionie, pa ću podneti i ja. Daću svoj iskaz sada, ako ne bude bilo moguće daću sledeći put - rekao je Ivan i dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Što se pomirenja tiče, mislim da nema ništa od toga... Neću pružiti ruku tom ološu belosvetskom - zaključio je Marinković za Pink.rs.

BONUS VIDEO: