ELITA IMA DVA NOVA LJUBAVNA PARA: Alkohol je uradio svoje, takmičari se izmešali po KREVETIMA!


IZVOR: Republika/A.N. - 11.10.2023 | 09:35


U jutarnjim časovima pljušte poljupci, spavaća soba puna ljubavnih varnica!

Foto: promo
ELITA IMA DVA NOVA LJUBAVNA PARA: Alkohol je uradio svoje, takmičari se izmešali po KREVETIMA!

Sinoć je u rijalitiju "Elita" održana još jedna žurka, na kojoj su se takmičari po svemu sudeći sjajno proveli jer je na kraju noći Bela kuća bila bogatija za dva nova ljubavna para. Iako je prethodne noći na imanju bilo mnogo žestokih svađa i obračuna, ipak su neki našli način da uživaju, opuste se i prepuste strastima. 

Naime, prvi novi par rijalitija "Elita" su Luka Maso i Anđela Šparavalo, kojji se već danima muvaju i mnogo vremena provode zajedno, a očigledno je da im je alkohol pomogao da se opuste i zajedno završte u krevetu, gde su pljuštali strastveni poljupci. 

Foto: TV Pink/printscreen

Luka Maso i Anđela Šparavalo

Inače, Luki je ovo već treća devojka za mesec dana, a ostaje da vidimo da li će mu doneti sreću, jer mu prethodne veze nisu potrajale. 

Drugi novi par su Sara Šljivar i Pavle Milevski Pablo, koji su se sve vreme mazili u njenom krevetu, a on ju je bez prestanka obasipao pažnjom. Između njih dvoje je takođe pao poljubac, ali su zaspali u razdvojenim krevetima. 

Foto: TV Pink/printscreen

Sara Šljivar i Pablo

Da li će neki od ova dva para opstati i nastaviti vezu ili će ovo biti prijateljstva sa povlasticama, ostaje da već večeras saznamo tokom emisije "Pitanja gledalaca". 

BONUS VIDEO: