ANELI AHMIĆ IZVUKLA KECA IZ RUKAVA, PA UNIŠTILA STANIJU: Osvanula kompromitujuća fotografija popularne starlete, usledio ŠOK!


IZVOR: Republika/M. I. - 11.09.2023 | 19:30


Na profilu Aneli Ahmić pojavila se fotografija Stanije Dobrojević, čeka se odgovor starlete.

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTV Pink
ANELI AHMIĆ IZVUKLA KECA IZ RUKAVA, PA UNIŠTILA STANIJU: Osvanula kompromitujuća fotografija popularne starlete, usledio ŠOK!

Aneli Ahmić napravila je totalnu pometnju svojim ulaskom u "Elitu", kada je na samom početku ispričala kako joj je supruga, Asmina Durdžića, preotela starleta Stanija Dobrojević.

Stanija je stavila tačku na odnos sa Asminom, a medijski rat uveliko traje, pa se tako svakodnevno pojavljuju novi dokazi, prepiske ili fotografije, kako na Anelinom profilu, tako i na Instagram profilu Asmina, koji je veoma aktivan.

Foto: ATA Images, Facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Profil Aneli Ahmić je, takođe, veoma aktivan, pa se tako danas pojavila Stanijina fotografija iz prošlosti, pre nego je starleta otišla na "remont" i korigovala sve što joj se tada nije dopadalo.

Mnogi smatraju da Aneli ima problem isključivo sa Stanijom, iako je Asmin taj, koji ju je ostavio i otišao kod druge žene, a kako se komentariše, Durdžić je i pre Stanije švrljao.

Foto: instagram.com/printscreen

Stanija Dobrojević

 

BONUS VIDEO: