JELENA "ZANA" MI JE BABA, OTKRIĆU SVE O NJOJ: Uroš Stanić zapretio svojoj PORODICI, pa otkrio šta je radio sa MUŠKARCIMA u karantinu! (VIDEO)


IZVOR: P.R. / B. P. M. - 03.09.2023 | 04:19


Mladi takmičar "Elite" otkrio da je prošao kroz pakao zbog svoje porodice!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDZIC, ST/Dragan Kadić
JELENA "ZANA" MI JE BABA, OTKRIĆU SVE O NJOJ: Uroš Stanić zapretio svojoj PORODICI, pa otkrio šta je radio sa MUŠKARCIMA u karantinu! (VIDEO)

Mladi influenser Uroš Stanić je napravio potpuni haos u karantinu. Svi pričaju o njegovoj aferi sa Božom Džonsom i muvanju sa Slobodanom Josipovićem, a on je otkrio šta se tačno desilo između njih. Uroš je progovorio i o svojoj porodici i šokirao nas priznanje. Naime, on nam je otkrio da mu je Jelena iz grupe "Zana" baba i javno joj je zapretio.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Ja sam osoba koja je gej, to ne krijem. Očekujte razne afere. Već je bila afera, svašta nešto, toalet, ovamo, tamo. Ja sam osoba širokih shvatanja, imam evropsko-američki mozak. Imao sam priču sa Slobodanom Josipovićem. Malo je stegnut. Boža mi je uleteo u toalet, pomazio po zadnjici i pozvao me u krevet večeras - ispričao je Stanić.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Imao sam haos, izbačen sam iz kuće, morao sam da dam otkaz. Da, otac je hteo da me ubije, morao sam da pobegnem, ostao sam samo sa mamom u kontaktu. To je zbog "Zadruge", celog života trpim nasilje od njega. Ali ja svoju seksualnost ne mogu da krijem. Prijavljivao sam ga policiji, dolazila je i hitna, ali takav je kakav je... Jelena iz grupe "Zana" mi je baba i ona je katastrofa je reagovala, jer zna šta mogu da iznesem o njoj. Sa mamine strane. Plaši se toga, nije cvećka, jako je bezobrazna osoba- rekao je Uroš.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDZIC

 

BONUS VIDEO: