JANJUŠ PRIZNAO SVE O PRELJUBAMA! Pred ulazak u Elitu progovorio o odnosu sa Enom!


IZVOR: Republika - 30.08.2023 | 13:00


Bivši košarkaš otkrio sve detalje svog emotivnog stanja.

Foto: ST/Nikola Mutić
JANJUŠ PRIZNAO SVE O PRELJUBAMA! Pred ulazak u Elitu progovorio o odnosu sa Enom!

Produkcija televizije Pink potvrdila je da će Marko Janjušević Janjuš biti zvanični učesnik novog rijalitija, koji počinje trećeg septembra, "Elita". On je više puta bio učesnik "Zadruge", a njegova javna prevara supruge Ene, sa Majom Marinković, obeležila je njegov boravak u Beloj kući

Foto: Republika.rs

Marko Janjušević Janjuš

Otkako se završila šesta sezona rijalitija "Zadruga" mnogo se priča o Janjuševom odnosu sa Enom i spekuliše se da li je došlo do pomirenje, pošto su mnogo vremena provodili zajedno, a lepe momente i zajedničke trenutke sa ćerkom Krunom često kačili na socijalne mnreže. On se sad zvanično oglasio putem svom naloga na društvenoj mreži Instagram i progovorio o svom emotivnom stanju. 

- Da nisam bio sa toliko žena nikad ne bih znao da samo jednu volim - napisao je bivši košarkaš na svom Instagram storiju. 

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš Instagram

Poodsećamo, kad je zvanično potvrđeno da Janjuš ulazi u "Elitu" on je progovorio o svom emotivnom stanju, odnosu sa suprugom Enom i otkrio kako ona gleda na njegov povratak u rijaliti šou program. 

To ćemo videti, moramo da pustimo vreme da prođe. Za sada ide kako treba, bili smo u Hong Kongu, bilo je odličnoŠta će...Navikla se već, ovo je kao moj neki posao od kog zarađujem i živim, moram da se naviknem. Dosta je "Zadruga" iza mene, ali šta je-tu je - prokomentarisao je Janjuš za Pink.rs.

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Janjuš

BONUS VIDEO: