"PUŠIŠ TRAVU, DAJ MUŠTIKLU" Miljana skočila na Zolu, pa iznela SKANDALOZNE OPTUŽBE na njegov račun! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 23.08.2023 | 08:40


Miljana optužila bivšeg partnera da koristi travu, došlo do karambola!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com
"PUŠIŠ TRAVU, DAJ MUŠTIKLU" Miljana skočila na Zolu, pa iznela SKANDALOZNE OPTUŽBE na njegov račun! (VIDEO)

Bivši zadrugari Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola bili su sinoć gosti voditeljke Ane Radulović u emisiji "Narod pita". Nakon jedne od pauza za reklame došlo je do karambola, a voditeljka je morala da reaguje. Naime, izrevoltirana Miljana je optužila svog bivšeg dečka da je pušio travu za vreme reklama, a potom skočila na njega. Čolić je istakao da je ovo laž, kao i da obezbeđenje može da dođe da ga pretrese. Voditeljka je takođe istakla da Miljana laže i umešala se kako bi smirila situaciju.

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Miljana i Zola

- Ana, oprosti, neka dođe obezbeđenje, sada je dunuo, travu puši - optužila je Miljana Zolu.

- Evo kunem se (ne), neka me pregledaju - rekao je Zola.

- U muštikli imaš, daj muštiklu! Trava, osetila sam miris trave. I Šopićka je osetila u prošloj emisiji, opomenula te dva puta - skočila je Kulićeva na njega.

- Pogledajte, ovo je elektronska cigareta, nek zumira kamera, neka dođe neko da proveri - odgovorio je Čolić i pokazao cigaretu.

- A šta je u toj cigareti? - nastavila je ona.

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Miljana i Zola

- Nikotin - rekao je Zola.

- Tu je trava i sad si dunuo na mene travu za vreme reklama, a meni to smeta! Ti konzumiraš travu, htela sam da se onesvestim - rekla je Miljana.

- Kakva trava, ovo je elektronska cigareta iz Kanade. Možeš da ga poduvaš malo posle emisije - odbrusio je Lazar.

- Što ti je modro od očiju? Od vitamima? Odgovorno tvrdim da Lazar Čolić za vreme reklama puši travu - optužila ga je Kulićeva.

- Ja odgovorno tvrdim da je Lazar Čolić bio pored mene, a od jednog trenutka sa obezbeđenjem, tako da ja odgovorno tvrdim da je neistina to što je Miljana rekla. Ja vas molim da ne pričate takve gluposti u programu. Ja govorim istinu. To nije istina! - umešala se Ana Radulović. POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: