RAT DO ISTREBLJENJA! Ivan Marinković žestoko odgovorio Miljanu Vračeviću, haos tek počinje!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 16.08.2023 | 13:00


Bivši zadrugari ne mogu da nađu zajednički jezik, stvari će rešavati na sudu!

Foto: Printskrin/RTV PINK, youtube.com/Zadruga Official
RAT DO ISTREBLJENJA! Ivan Marinković žestoko odgovorio Miljanu Vračeviću, haos tek počinje!

Bivši zadrugar Miljan Vračević je sinoć bio gost voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita". Između ostalog, govorio je i o svom odnosu sa Ivanom Marinkovićem, koji mu je najavio tužbu.

- On je izašao i javio mi se najnormalnije. Imali smo pred kraj nesuglasice sporadično. Dolazi ovde u emisiju i počinje da priča o nekim stvarima koje veze s mozgom nemaju. Ako je prešao preko svega i pružio mi ruku... Ja koliko sam skapirao, mi ne idemo tamo, nego samo da im platimo. Znači nije im povređeno dostojanstvo i čast, nego hoće da se plati. Kakav ugled i ponos ima, ne zna gde su mu deca, šutirali ga vreću, postoji snimci. Gde sam ga ja uvredio? Kaže da sam mu rekao nešto za oca, ne znam mu oca... - govorio je Miljan pred kraj emisije.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljan Vračević

Na ovo, kao i na prethodne izjave o Ivanovom psu i odnosu sa decom, Marinković je odgovorio na društvenoj mreži Instagram.

- Obavestiti ovog bolesnika Miljana koji pse naziva "paščadima". Svi znamo kakvi ljudi koriste i u kom kontekstu tu reč. Razmislite... On će da priča o odnosu dvOJE ljudi, čovek zlotvor, nasilnik i čovekomrzac, koji je u rijalitiju potezao noževe i pretio ljudima smrću. Čovekoliki majmun, koji verujem i u svojoj okolini preti i ponaša se nasilno. Is*rem ti se u ta usta žvalava. A za sve ostale dušebrižnike, decu i životinje obožavam, samo u slučaju mog psa nemam problem da Beku roditelji trujui portiv njenog vlasnika! Kapiraš, brđanine?! To je ta bezuslovna ljubav i svako bira kako će da vaspita i da uči svoje mlađe naraštaje - napisao je Ivan na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com

Ivanova objava na Instagramu

BONUS VIDEO: