ŽESTOKO! Sanja Stanković PRIZNALA da je sa Matorom planirala SVADBU, pa Aniti sasula sve u lice! (VIDEO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 22.07.2023 | 00:02


Sanja Stanković oplela po Matoroj, pa Aniti Stanojlović uputila jasnu poruku.

Foto: ST/Vladimir Lukić
ŽESTOKO! Sanja Stanković PRIZNALA da je sa Matorom planirala SVADBU, pa Aniti sasula sve u lice! (VIDEO)

Voditeljka Sanja Stanković pojavila se na rođendanu kod koleginice Ane Radulović u jednom prestižnom restoranu, a tom prilikom pred našim kamerama odgovorila je na sva goruća pitanja. 

 

 

Odmah na početku smo je upitali da li će se možda naći u Zadruzi 7, o kojoj se već toliko spekuliše. A odmah potom Sanju smo upitali za njenu bivšu partnerku Jovanu Tomić Matoru, kao i za mišljenje o svadbi sa Anitom Stanojlović.

- Kao učesnicu ne, već radim kao voditeljka, u tom pravcu ću se i nastaviti. Meni je mnogo lepše da njih komentarišem, bolje je da se povučem, jer sam dovoljno učinila - rekla je Sanja za Republiku, pa nastavila o Matoroj i Aniti:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Stanković

 

- Nisam bila pozvana na svadbu, ali ne bih otišla ni da jesam, to je završeno poglavlje, kao i kada si me zvao za izjavu, nema potrebe da me neko pita za nju, to je završena priča. Mi smo pričale o svadbi, maštale, ali jednostavno smo probale, videla sam, bilo mi je lepo, ali želim neke druge stvari u svom životu. 

- Anita je lepa devojka, treba da poradi na mnogim stvarima, ali ima dosta vremena, mlada je, ja im želim sve najlepše. Aniti bih rekla da zadrži neke stvari za sebe, u svakom smislu, ne samo ona, nego generalno, ne treba da se dajete 100 posto, treba nešto da ostane za tebe.

BONUS VIDEO: