ANA ĆURČIĆ PRECRTALA ALEKS! Nova drama zatresla Narod pita: Sama je kriva što nazivaju LJUBAVNICOM! (VIDEO)


IZVOR: P. R. - 09.07.2023 | 09:45


Aleksandra Nikolić šokirala priznanjem da ju je Ana Ćurčić blokirala na Instagramu!

Foto: ATAImages
ANA ĆURČIĆ PRECRTALA ALEKS! Nova drama zatresla Narod pita: Sama je kriva što nazivaju LJUBAVNICOM! (VIDEO)

U novom izdanju emisije "Narod pita", Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", šokirala je otkrićem u kakvom je odnosu sa Anom Ćurčić, nakon što su se strasti smirile nakon boravka na imanju u Šimanovcima.

Naime, odgovarajući na pitanje da li ju je iznenadilo to što je Ana sada u vezi s Acom Bulićem, bivša zadrugarka je rekla da je to bilo očekivano, a onda i priznala da ju je Ćurčićeva blokirala na drutšvenoj mreži Instagram.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga Narod pita

- Meni je u nekoliko navrata palo na pamet: "Čekaj, kako prijatelji, šalje ti medvede na kojima piše volim te" i tako dalje. Sada, Ana daje za pravo mnogima da to komentarišu na ovaj ili onaj način, a upoređuju je sa Anđelom, nazivaju je i ljubavnicom i svakakvim imenima. Bolje da je rekla i priznala, nego da je krila. Mene nije iznenadilo ovo pomirenje, ja sam neko ko je pomišljao na to i unutra. Ana je neko ko je bio sa Acom pre ne znam koliko godina, pričala je o tome i postojale su tu neke simpatije - istakal je Aleks.

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Aca Bulić i Ana Ćurčić venčanje

- Aca je rekao da su njih dvoje išli na večere i da su se družili, dok je ona rekla da se nikada nisu videli dok je bila sa Zvezdanom u vezi - nadovezala se voditeljka.

- Da, to znam... Ana me je blokirala iz ne znam kog razloga. Sedela sam kod Filipa i kliknula sam, vidim da me je blokirala. Ja sam bila skroz okej sa njom, pohvalila sam je zbog iskrenosti kada je demantovala kumu - rekla je Nikolićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga Narod pita

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

BONUS VIDEO: