"TAKO POLUPANA SE LAKO PREŠALTALA SA ZVEZDANA NA BULIĆA" Žestoke provokacije bivše zadrugarke, Ana LAŽIRA EMOCIJE?!


IZVOR: P. R. - 07.07.2023 | 19:15


Drama nakon rijalitija ne prestaje!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, YouTube/Printscreen
"TAKO POLUPANA SE LAKO PREŠALTALA SA ZVEZDANA NA BULIĆA" Žestoke provokacije bivše zadrugarke, Ana LAŽIRA EMOCIJE?!

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj su gostovali Ivan Marinković i Tamara Nikolić, poznatija kao DJ Tamaris, jedna od tema koje su pokrenute bila su Ana Ćurčić i Aca Bulić, koji su nedavno odlučili da ponovo zaplove u romansu.

Dok je Ivan otvoreno govorio da je Ana folirant i pričao o tužbama, Tamaris je od gledalaca pitana za njeno mišljenje o tome, a bivša zadrugarka je iznela svoj stav.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

DJ Tamaris Zadruga 6 Narod pita

- Uh, što se Ane tiče, ja sam se trudila da zastupam to "protiv prevare", uvek sam na strani žena. Ja sam neko ko je dete razvedenih roditelja, otac je taj neko ko nije bio tu, videla sam ga pre devet godina na svom 18.rođendanu. I kada sam se stavila u ulogu deteta, nisam mogla da budem na strani ljubavnice... Ja Anu poštujem, ali ukoliko je ta ljubav bila kosmička, o Zvezdanu i Ani, nakon svega je vrlo brzo ušla u neki emotivan odnos sa Acom, diskutabilna je emocija prema Zvezdanu. Ne sviđa mi se to i osoba koja je emotivno polupana da može tek tako da se prešalta na neku drugu osobu - rekla je Tamaris u emisiji "Narod pita".

Foto: E-Stock, ATAimages, Starsport

Aca Bulič, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

Detaljnije pogledajte u nastavku.

BONUS VIDEO: