ALEKSANDRA IZMOLILA CARA ZA POMIRENJE: Otkriveno šta se dešavalo u Crikvenici, Filip shvatio sa kim ima posla!


IZVOR: Republika/M. I. - 29.06.2023 | 09:30


Filip Car otkrio pravi razlog raskida sa Aleksandrom, ne može da se nosi sa pritiskom!

Foto: ATAImages
ALEKSANDRA IZMOLILA CARA ZA POMIRENJE: Otkriveno šta se dešavalo u Crikvenici, Filip shvatio sa kim ima posla!

Filip Car i Aleksandra Nikolić juče su se posvađali, raskinuli, pa uklonili sve zajedničke fotografije i otpratili se sa društvenih mreža, a pravi razlog se nije znao.

Međutim, nedugo zatim, Aleksandra je zapratila Filipa, pa odjurila za Crikvenicu, kako bi izmolila za još jednu šansu, a Car je popustio:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

 

- Posvađali smo se oko gluposti, oboje smo nervozni čim nismo zajedno preko telefona se posvađamo oko budalaština. Aleksandra je nervozna dosta joj se stvari stavlja na teret koje nisu naivne, a nisu ni približno istinite kao što mediji pišu i onda je kao tempirana bomba. Svi živi pokušavaju preko nas da skupljaju poene što po intervjuima što u emisijama što po Instagramu i čim nismo zajedno to utiče na naše raspoloženje! Imam osjećaj da su se svi udružili protiv nas , čak i ljudi koji su bili u lošim odnosima sad udruženo rade na tome da nam ugroze raspoloženje i vezu , izgleda da smo im rak rana. Svi osim naših porodica prijatelja i podrške nam ne daju mir, a ne zna se ko od njih više putera ima na glavi! Stvarno je nekad sumorno istrpeti to i ponekad od nervoze se posvađamo - rekao je Filip za Pink.rs, te je istakao da je Aleks stigla kod njega u Crikvenicu:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

- Malopre je došla kod mene kući, otići ćemo sutra u porodični stan u okolini Crikvenice da budemo sami odmorimo i popričamo o svemu da jednostavno ne dozvoljavamo da nas više bilo ko dovede u situaciju da se svađamo i kao deca blokiram, pa pomirimo za sat vremena - zaključio je Car.

BONUS VIDEO: