"DA SE POBEDNICA KOMENTARIŠE PO LIKU I DELU, ZAVRŠILA BI U VESTIMA!" Dejan zakucao Aleksandru i Cara, zbog ovih prozivki bljuje vatru!


IZVOR: Republika/M. I. - 27.06.2023 | 13:30


Dejan Dragojević nikad brutalnije opleo po bivšoj devojci i njenom novom vereniku!

Foto: ST/N.MUTIĆ, E-stock
"DA SE POBEDNICA KOMENTARIŠE PO LIKU I DELU, ZAVRŠILA BI U VESTIMA!" Dejan zakucao Aleksandru i Cara, zbog ovih prozivki bljuje vatru!

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, neretko spominje i komentariše svog bivšeg dečka, Dejana Dragojevića, koji takođe uživa u novoj vezi.

Naime, tokom sinoćnje emisije "Zadruga - Narod pita", ponovo je tema bio Dejan, zbog čega je on morao da reaguje, a čini se da je Dragojeviću pala roletna, jer je bio nikad suroviji prema nekadašnjoj ljubavi.

Foto: TV Pink

 

Kako se uključio i Filip Car, pravo iz Crikvenice, on je takođe prozvao Dejana, pa se požalio kako ne zna zašto ga Dragojević stalno spominje, a sada je dobio brutalan odgovor:

- Pobednica se komentariše jedino uz ostale zadrugare, da se komentariše po svom liku i delu, sigurno bi emisija bila prekinuta na pola i nastavak bi bio u vestima. Ja sam Zodijak Zijad Dragojević, ne igrajte se sa mnom, sve vam je dozvoljeno, osim da mi komentarišete veru i Jovanu. Tu vadim mač. Ja sam transparentan i kao Zijad i kao Dejan, i u Džamiji sam i u Hramu sam, mogu biti i u policiji, i na sudu - rekao je Dejan.

Foto: instagram.com/dejan_dragojevic_official

 

 

BONUS VIDEO: