ZVEZDAN IMAO PROBLEME SA MALOLETNICAMA? Anđela saznala šta je Slavnić radio po KLUBOVIMA noću, a u svemu mu pomagao Lukas!


IZVOR: Republika/O. B. - 16.06.2023 | 18:48


Anđela Đuričić saznala sve šta je Zvezdan Slavnić radio po noćnim klubovima.

Foto: Republika, RTV Pink prinscreen
ZVEZDAN IMAO PROBLEME SA MALOLETNICAMA? Anđela saznala šta je Slavnić radio po KLUBOVIMA noću, a u svemu mu pomagao Lukas!

Ljubavnica Zvezdana Slavnića, Anđela Đuričić i njen dečko popričali su sa pevačem Acom Lukasom u jednoj emisiji. Anđela se ponovo ponizila pred gledaocima, te je iskoristila priliku da isprovocira Zvezdana i upita ga, na vrlo uličarski način, detalj iz njenog života. 

Foto: instagram.com

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Ono što je Anđelu zanimalo jeste uz koju pesmu je Zvezdan uspeo da osvoji najviše devojaka, a da je izvođač Aca Lukas. On je odmah odgovorio da je u pitanju ,,Lična karta", te se našalio da su mu uglavnom devojke morale na uvid davati dokument, kako bi proverio da li su punoletne. 

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

 

- Zvezdane, reci ti meni, pošto ti je Aca , koja je pesma uz koju si najviše riba smuvao? - upitala je Anđela u jednoj emisiji, na šta je on odgovorio:

- Možda lična karta, jer sam im stalno tražio, da vidim da li su regularne - izjavio je Zvezdan, aludirajući da su ga spopadale maloletnice, zbog kojih je mogao da završi u iza rešetaka. 

BONUS VIDEO: