BUKTI RAT FAVORITA: Sukob Aleks i Ane izašao iz okvira Bele kuće, sa zvaničnih profila stigla saopštenja!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 05.06.2023 | 22:40


Ljuta borba takmičarka koje se bore za prvo mesto!

Foto: TV Pink, promo
BUKTI RAT FAVORITA: Sukob Aleks i Ane izašao iz okvira Bele kuće, sa zvaničnih profila stigla saopštenja!

Danas je u "Zadruzi" došlo do neviđenog haosa između Ane Ćurčić i Aleksandre Nikolić. Aleks je optužila Ćurčićevu da je rijaliti igrač i da sve radi da bi se dokopala prvog mesta, a na Nikolićkinu stranu stalo je nekoliko takmičara, nakon čega je Ćurčićeva poželela da napusti imanje. Na njihovim zvaničnim Instagram profilima su se pojavile zanimljive poruke koje su napisali njihovi admini.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Aleks i Ane

- Da li vi stvarno mislite da ja vidim sve komentare i sedim na telefonu 24/7? Fokusirajte se na glasanje, a o meni mislite šta god želite. Hvala - napisala je osoba koja vodi Aleksandrin profil.

Foto: Instagram.com

Oglašavanje Aleksandrinog admina

- Kako se bliži kraj, jasno je, kao i svake godine, da rijaliti igrači koju nemaju svoju priču, uvek nađu najjaču kariku da bi opravdali komentar. Ali grupo 5, nazovi muškaraca, napadaju jednu ženu?! To govori o njima, a ne o njoj. Nije mi jasno kada je ona njih napala? Zar nije većina rekla da se neće mešati u tuđe priče? Kada ih je Ana uvredila, napala, pljuvala? Pitam kada... Hajdemo mi da glasamo - napisala je osoba koja vodi Anin profil.

Foto: Instagram.com

Oglašavanje Aninog admina
Ostalo je još samo tri dana do velikog superfinala poslednje "Zadruge", a borba je nikad neizvesnija.

BONUS VIDEO: