ZVEZDAN MAZNUO PARE NA VREME: Otkriveno koliku sumu je diskvalifikovani Slavnić uzeo od produkcije! (VIDEO)


IZVOR: P. R. - 28.05.2023 | 11:25


Jedan konj, dva konja, tri konja...

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
ZVEZDAN MAZNUO PARE NA VREME: Otkriveno koliku sumu je diskvalifikovani Slavnić uzeo od produkcije! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić diskvalifikovan je iz "Zadruge" hitnom odlukom Velikog šefa, te je tako ostao uskraćen za mogućnost da se bori za glavnu nagradu i titulu pobednika poslednje sezone pomenutog rijalitija.

Naime, on je tokom jučerašnjeg dana divljao i vitlao motkom po čitavom imanju u Šimanovcima, a potom počeo da preti zadrugarima i šutira inventar Bele kuće. Kako je produkcija bila izričita i rešena da ni najmanje propuste i kršenja pravila neće tolerisati, bivši robijaš je momentalno diskvalifikovan, te će prema odredbama ugovora koji je potpisao pre samog ulaska potraživati 50.000 evra od Slavnića na ime kazne.

Foto: ST/Nikola Mutić

Zvezdan diskvalifikovan

Mnogi njegovi cimeri su komentarisali kako je ovo najgora solucija po njega, jer je svega desetak dana ostalo do kraja rijalitija, do velikog finala, a da on izlazi bez dinara i sa pomenutim dugom. Međutim, u razgovoru Filipa Cara i Miljana Vračevića, sasvim slučajno je otkriveno kako je Zvezdan unapred uzeo svoj honorar i na taj način paprenom svotom profitirao.

Uzeo je on dva konja, tako mi je rekao - izjavio je Vračević, što je Cara ostavilo u čudu.

 

 

Inače, "konj" u žargonu znači 10.000, te se pretpostavlja da je sin Moke Slavnića, postao bogatiji za 20.000 evra još na samom početku rijalitija.

BONUS VIDEO: