MILJANA NASRNULA NA BEBICU! Kulićeva napravila HAOS isped kuće u Nišu, Siniši POZLILO!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 30.04.2023 | 12:15


Siniša Kulić samo pao bez glasa, nisu znali šta mu je!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printscreen Youtube
MILJANA NASRNULA NA BEBICU! Kulićeva napravila HAOS isped kuće u Nišu, Siniši POZLILO!

Miljana Kulić se potukla s dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, usled čega je pozlilo njenom ocu Siniši Kuliću, ekskluzivno saznaje Republika.

Naime, ona je prošle nedelje diskvalifikovana iz šeste sezone "Zadruge" i moraće da plati kaznu od 100.000 evra zbog kršenja ugovora. Starleta iz Niša je iz rijalitija izašla na pregled u Urgentni centar jer joj je pre toga pozlilo, ali se iz bolnice nije vratila u rijaliti, već je s Bebicom otišla u Niš. Iako je prvih dana vladala idila, već posle trećeg dana počeli su da se svađaju.

- Miljana je nepredvidiva i svi to vrlo dobro znate, ona nema mira više od dva dana! Zbog toga stalno i beži iz "Zadruge", nju ni novac ne može da zadrži na jednom mestu. Bebica i ona su ljubavisali dva dana, a trećeg su već nastali problemi. Miksi je gledala šta Zola radi u rijalitiju i počela da ludi jer nije tamo da ga kontroliše. Galamila je u kući, bacala je daljinski, razbijala čaše. Rečju, bila je van kontrole. Bebica je hteo da je smiri, a ona mu je napravila dramu - počinje izvor blizak Kulićima za naš portal, pa nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Miljana Kulić, Zola i Bebica Zadruga 6

- To je za Miljanu bio okidač da počne da se svađa s njim. Onda je skočila i počela da ga udara, da ga grebe. Oborila ga je nasred kuće i pesničila ga. Bebica nije hteo da se brani, ali je zapomagao da mu neko pomogne. Siniša, koji je u tom momentu spavao u svojoj sobi, izleteo je i video haos. On je lošeg zdravlja. Pokušao je da odvoji Miljanu od Bebice i tada mu je pozlilo. Samo je pao bez glasa. Nisu znali šta mu je. To je bila opšta frka ispred njihove kuće. Miljana je plakala i dozivala pomoć. Nedaobog nikome. Posle sam čula da je Siniši skočio pritisak i da je posle završio u krevetu. Miljana je sada manja od makovog zrna, ali samo trenutno - završava komšinica porodice Kulić za Republiku.

Foto: Printskrin: TV Pink

Miljana Kulić, roditelji Siniša i Marija Kulić Zadruga 6

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Miljanom Kulić na broj poznat redakciji, ali se do zaključenja teksta nije odazivala našem pozivu.

BONUS VIDEO: