"OGLASILA SE POPADIJA" Anđelini prekinuli ĆUTNJU, konačno stigla reakcija iz Đenovića: Zet je USVOJEN!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 13.04.2023 | 15:30


Šok obrt?

Foto: ATAImages
"OGLASILA SE POPADIJA" Anđelini prekinuli ĆUTNJU, konačno stigla reakcija iz Đenovića: Zet je USVOJEN!

Kako je sama priznala, Anđela Đuričić je zabranila još u "Zadruzi 5" svojoj porodici i prijateljima da se oglašavaju za medije i putem Instagrama. Ovo su poštovali i kad je važila za najsmerniju devojku u "Zadruzi", drugaricu smo mogli da čujemo samo preko čestitki za praznike, dok smo njenu porodicu upoznali na superfinalu pete sezone. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Njihova reakcija je izostala i nakon skandala koji je Đuričićeva napravila u "Zadruzi 6" sa Zvezdanom Slavnićem, a jedino što smo mogli da vidimo je neprijatan susret Anđelinog oca sa novinarima koji su posetili Đenoviće.

Međutim, danas je na Instagramu osvanuo stori koji je mnoge bacio u razmišljanje. Anđelina podrška je okačila sliku i preko "nalepila" muziku i tekst pesma "Rođena s vukovima", koju izvodi Seka Aleksić.

Foto: instagram.com/

Objava koja je izazvala pometnju

I neću nikome da se pravdam, a svakom ću reći u lice šta imam, na meni koplja se lome i vatra se gasi, a ja sam jaka, rođena s vukovima - glase stihovi koje su odabrali.

Ovu objavu je podelila osoba koja vodi Anđelin Instagram, a admin profila koji se bavi analizom događaja u "Zadruzi" je zaključio da je to uradila njena najbolja drugarica popadija, koju često pominje u Beloj kući.

- Stižu pelene, zet usvojen, oglasila se popadija - napisao je admin gorepomenutog profila.

BONUS VIDEO: