ANA ĆURČIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU: Dobila podršku Zvezdanove ćerke, pa udarila tamo gde ga najviše boli! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. I. - 12.04.2023 | 15:38


Kada Zvezdan ovo bude saznao - nastaće lom!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
ANA ĆURČIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU: Dobila podršku Zvezdanove ćerke, pa udarila tamo gde ga najviše boli! (VIDEO)

Ana Ćurčić je danas ustala na levu nogu, pa se odmah obrušila na bivšeg muža, Zvezdana Slavnića, koji je u tom momentu i dalje spavao, pa nije mogao da čuje šta je sve izgovorila za njega, njihov zajednčki život, ali i njegovu ćerku Saru.

Ona je razvezala jezik u razgovoru sa Zoricom Marković, pa otkrila da se Zvezdanu ne bi svidelo, kada bi je video sa drugim muškarcem: POGLEDAJ GALERIJU

- Što sam ja za njega, ne premija, nego vidi! I upadneš u kandže manipulatora i svega i sje*eš život! Druže, to te boli što sam došla, što znaš šta sam i ko sam! Ti onda pričaš, varala sam muža, ideš od svoje 15 godine.. Pi*ka li ti bre materina! Prozivaš bre ljude! Dva puta sam pozdravila Saru i pitala sam je, rekla je ''slobodno!'' - rekla je Ana.

Njih dve su dotrčale kod mene da me teše! Svaki dan me zove da vidi kako sam! On i ne zna da nisu mogli da ga smisle moja deca od kad se vratio, da ga smisle! Sin mi nije takav, on mi nikad to ne bi rekao! On i Iva su kao dva creva i onda meni to Iva kaže! Leži kaže ceo dan, a ti mama ideš i lomiš se.. A Slavku obožavaju! Znaš ti koliko Slavica voli moju decu bre, bukvalno kao baku je gledaju! što ti to sve ne kažeš, nego pričaš da sam kur*a da sam tukla majku.. Ovo Hičkok ne bi režiraoJa ostajem nema.. O strahu da ne pričam! On je veliki Zvezdan, za foteljom, za crnim stolom. Slobodno sedi, vodi priču! Ali mislim kad bi me video sa drugim dečkom bio bi problem!  - nastavila je Ana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

BONUS VIDEO: