ANA ĆURČIĆ NAPRAVILA HAOS ZBOG ANĐELE: Pred Zvezdanom dramila, pokušala da privuče njegovu pažnju, ljubavnica je pobedila! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 08.04.2023 | 14:36


Ana Ćurčić napravila dramu zbog slikanja sa uskršnjim jajima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANA ĆURČIĆ NAPRAVILA HAOS ZBOG ANĐELE: Pred Zvezdanom dramila, pokušala da privuče njegovu pažnju, ljubavnica je pobedila! (VIDEO)

Zadrugarka Ana Ćurčić u rijaliti ,,Zadruga 6" ušla je kako bi se suočila sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju je prevario sa Anđelom Đuričić. I taman kad su gledaoci pomislili da će Ana pokazati zube Zvezdanu, ona je pokazala pravo lice. 

Mnogi komentarišu da se Ana srozala u očima gledalaca, jer nije ispoštovala priču koju je plasirala pre ulaska u Zadrugu, a čak ju je i Anđela nekoliko puta potkačila da je ljubomorna na nju i njen izgled, što je jednim gestom i potvrdila. 

Foto: ATA Images, E stock

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić

 

Podsetimo, da Ana i Zvezdan dugo nisu imali odnose, o čemu su oboje pričali u Zadruzi, te da im je romansa bila već uveliko poljuljana, a da je Anđela bila samo kap koja je prelila čašu. 

Ona je tokom današnjeg fotografisanja za Srpski telegraf i Republiku odibla da se fotografiše sa uskšnjim jajima, a sve vreme je upućivala Anđeli gnusne uvrede.  POGLEDAJ GALERIJU

 

- Je l' moram ja da se slikam sa njom? - upitala je Ana.

- Ma stani kod Maje - govori je Mića.

- Meni je ispod časti da se slikam sa njom, meni to ne treba, sa klinkom da poziram. Pogledaj je, kao balavica neka - dodala je Ana.

Sa druge strane, Anđeli nije bio problem da se fotografiše, čime je matirala Anu, budući da je Zvezdanu pokazala da zaista nema problem sa njom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

 

Ovim je Ana samo potvrdila da je sujetna u odnosu na Anđelu, jer se ona doterala i sijala tokom fotkanja, za razliku od nje, ili je pak u pitanju nešto drugo? Procenite sami.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO: