ANĐELA POKUŠALA DA SE UBIJE! Zbog starijeg dečka se MRTVA PIJANA namerno ZAKUCALA U ZGRADU!


IZVOR: Republika - 28.03.2023 | 13:50


Anđela Đuričić pokušala da se ubije zbog dečka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANĐELA POKUŠALA DA SE UBIJE! Zbog starijeg dečka se MRTVA PIJANA namerno ZAKUCALA U ZGRADU!

Anđela Đuričić na meti je javnosti mesecima unazad jer je postala ljubavnica Zvezdana Slavnića, a iz dana u dan šokira svojim ponašanjem. Mnogi kažu da je bolesno zaljubljena u njega, a kako navodi njena drugarica, ovo nije prvi slučaj da Anđela tako poludi za nekim muškarcem, pa je čak pokušala da se zbog jednog i ubije.

- U jednog momka je toliko bila zaljubljena da se nije viđala sa svojim prijateljima. Non-stop su bili zajedno, a on je bio nekoliko godina stariji od nje. Jednom prilikom ga je uhvatila u prevari i tada je pokušala da se ubije - rekla je njena drugarica i otkrila jezive detalje:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić pokušala da se ubije

- Pozvala me je i zamolila da odem sa njom na piće. Izašle smo, a ona se jako napila, cepala je žestinu bez prestanka. Oko jedanaest sati uveče me je odvezla do stana, a nekoliko sati nakon toga me je pozvala njena majka i rekla mi da je Anđela u bolnici, te da se namerno zakucala automobilom u jednu zgradu - rekla je i nastavila:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić pokušala da se ubije zbog dečka

- Kako je kasnije ispričala, to je sve uradila zbog dečka koji ju je prevario. Plašim se da bi i sada mogla sebi nešto da uradi ako je Zvezdan ostavi - zaključila je njena drugarica za Skandal.

BONUS VIDEO: