ANĐELA PRAVILA HAOS, RUŠILA JE SVE PRED SOBOM: Dva puta je pobegla kroz kapiju, ali OBEZBEĐENJE je uspelo da je vrati na imanje!


IZVOR: Republika - 22.03.2023 | 09:10


Anđela Đuričić tokom žurke je doživela emotivni slom, i pokušala je na pobegne sa imanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANĐELA PRAVILA HAOS, RUŠILA JE SVE PRED SOBOM: Dva puta je pobegla kroz kapiju, ali OBEZBEĐENJE je uspelo da je vrati na imanje!

Anđela je histerisala po imanju jer je htela da pije alkohol, koji nije imala, čak je i dva puta istrčala kroz vrata, međutim obezbeđenje ju je vratilo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela beži, obezbeđenje je vraća

I ranije se pričalo o njenom navodnom problemu sa alkoholom, te je bivši zadrugar Dino Dizdarević i javno otkrio šta je čuo po Crnoj Gori.

- Ja sam prvi komentarisao, Mateja i ja, negativno. Među prvima sam rekao da glumi, i evo, ispostavilo se da je pokazala pravo lice. Kad sam izašao, čuo sam loše stvari po Crnoj Gori. Uglavnom sam čuo to da se pretvara da je fina, a nije. Ono što su mi prvo rekli za taj alkohol, prošle godine je govorila da ne pije, s obzirom da gledam ovu sezonu, ona svaku žurku je mrtva pijana, pa zamisli za Crnu Goru. Ona više nema ni srama, ni stida. Sve više i više, nema granica. Ja sam rekao da ona sada pokazuje svoje pravo lice - rekao je Dino.

Nakon što joj je Zvezdan Slavnić zamerio bahato ponašanje, Anđela Đuričić plakala je u hotelu i spomenula roditelje i da ju je strah, kao i da bi volela da ih vidi.

 

 

- Ne mogu samo da se smejem - rekla je Anđela.

- Ne možeš da ne govoriš njemu, a da govoriš celom svetu. Samo praviš paniku - rekao je Mića.

- Zna on da često sanjam to - rekla je Anđela.

- Trebalo je o tome da misliš na vreme - rekao je Mića.

- Sanjala sam mamu i tatu i da su me kući prihvatili super. Zato me muči da li je sve u redu sa njima. Sanjala sam i 16. mart, a znaš šta je tad - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO: