ANINOJ MAJCI POZLILO ZBOG MAJKE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Prvo oglašavanje nakon moždanog udara, ovo je KAP koja je prelila čašu!


IZVOR: Republika - 21.03.2023 | 18:00


Kako je Mila, majka Ane Ćurčić, otkrila za Republiku, laži Zvezdanove majke Slavice su bile inicijalna kapisla.

Foto: YouTube//Printscreen
ANINOJ MAJCI POZLILO ZBOG MAJKE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Prvo oglašavanje nakon moždanog udara, ovo je KAP koja je prelila čašu!

Kako je Republika ekskluzivno saznala, Mila, majka Ane Ćurčić, pre tri dana imala je moždani udar, kada je hitno odvedena u bolnicu i juče puštena na kućno lečenje. U razgovoru za naš portal, izvor blizak zadrugarkinoj porodici je otkrio da je ženi pozlilo nakon stravičnih dešavanja u rijalitiju "Zadruga".

 

 

Republika je sada stupila u kontakt sa Aninom majkom, koja je istakla da se oseća bolje, ali da je čeka oporavak, te da je kap koja je prelila čašu bilo oglašavanje majke Zvezdana Slavnića, Slavice, koje je, kako Mila kaže, nedavno iznela niz laži iz privatnog života i tako napravila opštu pometnju u porodici Ćurčićeve.

- Zvala sam Slavicu, je*ala sam joj mrtvu majku! Kada sam pitala zašto si slagala da si prodala stan da bi vratila dugove, ona je samo ćutala - rekla je Mila kratko za Republiku.

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Slavica, majka Zvezdana Slavnića

BONUS VIDEO: