ANA JE SVE KRILA OD MAJKE, ZVEZDAN JE POKUŠAO DA JE OBRLATI! Milena Kačavenda otkrila da je Ćurčićeva ćutala da je ZLOSTAVLJANA, pa obelodanila STRAHOVE porodice!


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 10.03.2023 | 22:00


Milena Kačavenda o Ani Ćurčić i njenoj porodici.

Foto: ST/Dragan Kadić, Milan Kostić, E-Stock/Časlav Vukojičić
ANA JE SVE KRILA OD MAJKE, ZVEZDAN JE POKUŠAO DA JE OBRLATI! Milena Kačavenda otkrila da je Ćurčićeva ćutala da je ZLOSTAVLJANA, pa obelodanila STRAHOVE porodice!

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić otkad je ona ušla u Belu kuću štiti svoju najbolju drugaricu i otkriva stravične detalje iz njenog života sa Zvezdanom Slavnićem koji ju je javno prevario sa Anđelom Đuričić.

Ona neprestano tvrdi da je istina da je Zvezdan tukao i maltretirao Anu, te iznosi zverske detalje tog odnosa. U poslednje vreme se pominju i članovi Anine i Zvezdanove porodice, naročito Anina majka koja ne krije da teško podnosi sve što se njenoj ćerki dešava, a Milena otkriva da ona nije ni znala šta Ana prolazi sa Zvezdanom.

Foto: Republika TV

Milena Kačavenda o Ani i Zvezdanu

- Anina majka ništa nije znala, mi smo to krili, žena je u godinama. Čak je on pokušavao to da preokrene i preobrne, ali bila sam i ja tu, pa nije to baš išlo tako lako.

Milena takođe ističe da je bila veoma zabrinuta za Anu kada je shvatila da je ona ozbiljno zlostavljana žena i žrtva, a onda otkrila šta je blizak član Anine porodice rekao.

- Blizak član Anine porodice mi je rekao Milena lako je tebi sad da pričaš sve to, ti imaš kuću, topli krevet, a gde će ona? Ja sam rekla, ima ona svoj krevet bez obzira što je podstanar, ima nas prijatelje koji ćemo biti svi tu - priča Anina kuma za Republiku.

BONUS VIDEO: